Στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Ιακωβίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με την λέξη «χοντρή» στο τραγούδι Άδωνι.


Ο τραγουδιστής  Πέτρος Ιακωβίδης τάσσεται υπέρ της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που πήρε την πρωτοβουλία να το αφαιρέσει και μάλιστα μοιράζεται μια δική του ιστορία με ένα τραγούδι του.

«Και εγώ έχω ένα τραγούδι το “Άστο” που στην ουσία βρίζει. Γενικά όταν κάνεις κάτι που έχει να κάνει με την τέχνη, είναι και λίγο πιο ελεύθερα τα πράγματα. Όπως με την υποκριτική, την σάτιρα και όλα αυτά. Ο καθένας όμως είναι πως νιώθει. Αν νιώθεις ότι προσβάλλεις με αυτόν τον τρόπο κάποιον, καλά έκανε και το έκοψε. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σωστό. Και εγώ δεν θα το έβαζα ποτέ σε τραγούδι.

Όπως όταν έγραφα το δικό μου τραγούδι με την Βίκυ Γεροθόδωρου, επειδή στην ουσία μέσα βρίζει, στην αρχή όπως το είχαμε γράψει ήταν σαν να βρίζει την κοπέλα στην οποία το τραγουδάς. “Άκου, εγώ δεν θα βρίσω ποτέ γυναίκα! Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω ποτέ αυτό”, είπα. Tο να βρίσεις όμως μια κατάσταση, άστο αυτό γιατί άκρη δεν βγάζουμε, αυτό είναι άλλο πράγμα. Θεωρώ πως και εγώ, αν αυτό που λέει το κομμάτι πήγαινε σε πρόσωπο, δεν θα το έλεγα».