Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Ντάνιελ Νούρκα.

Ασχολήθηκα με το μόντελινγκ

«Ασχολήθηκα με το μόντελινγκ ύστερα από παρότρυνση φίλης μου. Εγώ ήμουν πολύ ντροπαλός να "χτυπήσω πόρτες". Έχω αισθανθεί τη διαφορετικότητα λόγω της καταγωγής μου, αλλά δεν είπα ποτέ ψέματα γι' αυτήν, απλώς μια φορά δεν απάντησα αν είμαι από την Αλβανία. Όταν πήρα την ταυτότητά μου σκέφτηκα από "Νούρκα" το επώνυμό μου να γίνει "Νούρκας", αλλά δεν το έκανα», ανέφερε αρχικά ο Ντάνιελ Νούρκα.

Θέλω να συνεργαστώ με την Κατερίνα Ζαρίφη

«Με αγχώνει αν έχω επόμενη δουλειά ως ηθοποιός», ωστόσο επισημαίνει πως θα μπορούσε να συμμετέχει και σε μία τηλεοπτική εκπομπή.
«Αν είχα την κατάλληλη πρόταση θα συμμετείχα σε πάνελ εκπομπής. Θα ήθελα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Ζαρίφη τηλεοπτικά, που είναι φίλη μου», εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός.

Ντάνιελ Νούρκα

Για την προσωπική του ζωή:

«Αν είμαι ελεύθερος και δω μια κοπέλα που μου αρέσει θα πάω να της μιλήσω, να τη φλερτάρω. Η εμφάνιση σε μια γυναίκα σε τραβάει και ο χαρακτήρας σε κρατάει. Είναι πολύ σημαντικό να σε στηρίζει η σύντροφός σου. Όταν δέχομαι φλερτ από άνδρες ξεκαθαρίζω με ήρεμο τρόπο ότι δεν ενδιαφέρομαι. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι προσβάλλονται που ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι προβάλλει την προσωπική του ζωή», υπογράμμισε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» στο θέατρο «Βέμπο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: