Τη δική της απάντηση για τα σχόλια που γίνονται γύρω από τα νούμερα τηλεθέασης έδωσε η Ελίνα Παπίλα μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή στον Sfera.

Για τα νούμερα τηλεθέασης 

«Μιας που είπες για νούμερα, άκουγα προχθές στη Μαγγίρα τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που βγήκε και είπε ότι μετά τους "Κου-Κου" δεν μπορεί να φτιάξει την πρωινή του ζώνη.

Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι εμείς στο Star κάναμε νούμερα που πολλές πρωινές εκπομπές δεν τα κάνουν τώρα. Κάναμε 8-9-10. Υπάρχουν εκπομπές που μπορεί τώρα να κάνουν 5% και δεν ανοίγει ρουθούνι κι εμένα πέρυσι με σταύρωσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελίνα Παπίλα.

Αφορμή για το σχόλιό της αυτό στάθηκε η πρόσφατη δήλωση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τα νούμερα τηλεθέασης της πρωινής εκπομπής του Star, μετά το τέλος των «Κου-Κου».

Δείτε ακόμη: Στέφανος Κωνσταντινίδης: Τα καρφιά για το πρωινό του Star

«Δεν είναι τυχαίο που το Star δεν έχει καταφέρει να φτιάξει την πρωινή ζώνη που αφήσαμε εμείς. Επενδύει σε ζευγάρια παρουσιαστών γιατί προφανώς θέλει να έχει ζευγάρι στην παρουσίαση. Εμείς το κάναμε επιτυχημένα, τρία χρόνια τώρα δεν το κάνουν επιτυχημένα», είχε πει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: