Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού Πολ Γουόκερ σε ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή στις 30 Νοεμβρίου 2013.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Πολ Γουόκερ, που έγινε διάσημος μέρα από τις ταινίες δράσεις «Fast and Furious» σκοτώθηκε μόλις στα 40 του χρόνια όταν το αμάξι του τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από μια σφοδρή σύγκρουση στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η κόρη του, Πολ Γουόκερ,  Μίντοου Γουόκερ, τίμησε την μνήμη του αδικοχαμένου πατέρα της στη 10η επέτειο από τον θάνατό του.

Η 25χρονη πλέον Μίντοου, που είναι μοντέλο και διαπρέπει στον κόσμο της μόδας, μοιράστηκε στο Instagram ένα τρυφερό throwback βίντεο μιας έκπληξης που είχε κάνει στον μπαμπά της για τα γενέθλιά του.

Το κλιπ ξεκινά με τη Μίντοου να φωνάζει «γεια» καθώς ο μπαμπάς της ανοίγει την πόρτα ενός τουριστικού λεωφορείου. Αφού αντιλαμβάνεται ότι η κόρη του είναι μπροστά του, φαίνεται να χαμογελά και να πέφτει πάνω σε ένα κρεβάτι από το σοκ της έκπληξης.

Αφού η Μίντοου του λέει «Χρόνια Πολλά», εκείνος την παίρνει αγκαλιά και της λέει: Μόλις με τρόμαξες. Τι κάνεις; Ω, φίλε!».

«10 χρόνια χωρίς εσένα… σε αγαπώ για πάντα», έγραψε η Μίντοου στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:


Τα σχόλια από φίλους και συνεργάτες του Πολ Γουόκερ έπεσαν βροχή. Ο σύζυγος της Μίντοου έγραψε: «Να σου χαμογελά για πάντα».

Την μνήμη του Πολ Γουόκερ τίμησαν ακόμη ο αδελφός του, Κόντι αλλά και ο κολλητός του Βιν Ντίζελ, που μοιράστηκε μια φωτογραφία του ηθοποιού με την δική του κόρη, την οποία έχει βαπτίσει.