Η Ιωάννα Τούνη θέλησε με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα προς όλες τις μητέρες που την ακολουθούν, προκειμένου να σταματήσουν να είναι αυστηρές με τον εαυτό τους, καθώς είναι λογικό καμία να μην τα προλαβαίνει όλα.

Ένα χρόνο προσπαθώ πάρα πολύ

«Νιώθω τις τελευταίες ημέρες, πως τον τελευταίο ένα χρόνο προσπαθώ πάρα πολύ. Προσπαθώ να ξυπνάω νωρίς, να κάνω τις δουλειές μου, να έχω την εταιρεία μου, να τη φέρνω σε βόλτα, να επικοινωνώ διαρκώς με τους υπαλλήλους μου που χρειάζονται πράγματα και διευκρινίσεις και να τους βοηθάω.

Νιώθω ότι τρέχω και δε φτάνω

Προσπαθώ να βλέπω τους φίλους μου που έχουν γίνει χίλια δύο πράγματα στη ζωή τους κι εγώ νιώθω ότι είμαι στην απ’ έξω. Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τον Δημήτρη. Και γενικά προσπαθώ πάρα πολύ. Αλλά, νιώθω ότι όλο τρέχω και δε φτάνω με τίποτα. Δε ξέρω. Το νιώθετε λογικά και οι υπόλοιπες μαμάδες. Ήθελα να ακούσω ότι δεν είμαι μόνη.

Ιωάννα Τούνη - Τον τελευταίο χρόνο προσπαθώ πάρα πολύ για όλα

Καμία δεν τα προλαβαίνει όλα

Είμαι τόσο χαζή που τώρα τα γράφω αυτά και συγκινούμαι κιόλας. Ήθελα απλά να πω στις μαμάδες που με ακολουθούν ότι, δεν κάνεις τίποτα λάθος, τα κάνεις όλα πολύ σωστά. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι καλή μαμά, και φίλη, και σύντροφος και σωστή στα επαγγελματικά σου. Μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Δε τα προλαβαίνει καμία όλα, ούτε η Τούνη, ούτε καμία» ανέφερε στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: