Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν μακριά από τις κάμερες και τη δημοσιότητα, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023.

Το επί 7 χρόνια ζευγάρι, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, παρουσία λίγων συγγενών, φίλων και συναδέλφων, ενώ πολύ λίγες είναι και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την ημέρα του γάμου.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την ηθοποιό μετά το τέλος της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» που πρωταγωνιστεί και η ίδια προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις της, ως σύζυγος πλέον του Πέτρου Κόκκαλη.

Εύχομαι και στα δικά σας

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη, εύχομαι και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός, το καταφέραμε. Δεν ήμουν αγχωμένη. Καθόλου! Ήταν όλα πολύ απλά, πολύ φιλικά. Έτσι απλά το ήθελα κι έτσι απλά έγινε. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου στον γάμο» ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα, όπως φαίνεται στο απόσπασμα που παρουσίασε το «Happy Day».

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα:


Αν και δεν υπήρχαν κάμερες από ψυχαγωγικές εκπομπές, το «Πρωινό ΣουΣου» παρουσίασε ένα βίντεο που δείχνει από μακριά, την άφιξη της νύφης στην εκκλησία. Η Δήμητρα Ματσούκα έφτασε, φορώντας ένα νυφικό σε ίσια γραμμή, με μακριά μανίκια και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη και μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο.


Εκτός από αυτό, καλεσμένοι που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους, ανέβασαν μερικά στιγμιότυπα από τον γάμο.

Οι συμπρωταγωνιστές της Δήμητρας Ματσούκα στο θέατρο, Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Σαμόλης, Ηλίας Βαλάσης και Αναστασία Τσιλιμπίου, φωτογραφήθηκαν με τη νύφη και ανέβασαν τα στιγμιότυπα σε Instagram stories. «Το δώσαμε το κορίτσι» γράφουν.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Δήμητρα Ματσούκα: Είμαι πολύ ευτυχισμένη
Δήμητρα Ματσούκα: Είμαι πολύ ευτυχισμένη

Πέταξε την ανθοδέσμη του γάμου της κατά τη διάρκεια παράστασής της

Λίγες ώρες μετά τον γάμο της, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε κανονικά στο θέατρο για τις ανάγκες της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 1ης Δεκεμβρίου 2023, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός είχε νωρίτερα το μεσημέρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επιχειρηματία, παρευρέθηκε στη θεατρική παράσταση και αποφάσισε μάλιστα να πετάξει μια ανθοδέσμη στο κοινό.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: