Με μία ανάρτηση όλο νόημα σχολίασε ο Γιάννης Στάνκογλου τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να βρίσκεται σε νέα σχέση.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όνομα της συντρόφου του ηθοποιού, η παρουσιάστρια του Happy Day δήλωσε ότι είναι από τον χώρο της τηλεόρασης.

Ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram το βράδυ της Δευτέρας, κάνοντας μια αιχμή στις φήμες που κυκλοφορούν.

Η ανάρτηση του ηθοποίου

«Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ…. αυτοί είναι …. στολίσαμε και εμείς….», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δείχνει τον ίδιο να στολίζει στο σπίτι μαζί με τα παιδιά του.

Από το χώρο της τηλεόρασης η νέα σύντροφος του ηθοποιού

«Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου και έδωσε τον λόγο σε συνάδελφό της, η οποία έδωσε μερικές πληροφορίες παραπάνω.

«Για να προλάβω τα τηλέφωνα, δεν είναι το πρόσωπο, για το οποίο φημολογείται, ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ. Έχει έκθεση».

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, του χώρου μας» τη διέκοψε η παρουσιάστρια. «Συνάδελφος ποιανού;» τη ρώτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Δική μου Τίνα; Τι είμαι δικηγορίνα; Συνάδελφος, του χώρου μας» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, ταιριάζουν, είναι πολύ ωραίο ζευγάρι και πολύ φωτογραφίσημο».