Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Γιάννης Στάνκογλου διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα που τον ήθελε σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τον ντόρο και την αναπαραγωγή που έγινε στις τηλεοπτικές εκπομπές, ύστερα από το ρεπορτάζ του «Happy Day» για τη νέα σχέση του ηθοποιού.

Δείτε ακόμη: Ο Γιάννης Στάνκογλου στην "ΟΝtime" - "Με παρουσιάστρια; Πείτε μου ποια είναι, να τη μάθω κι εγώ"

Τους φωτογράφισαν ξεκάθαρα

«Είδα το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο "Happy Day", ήταν πολύ προσεκτικό. Δεν το λέω επειδή είμαστε στο ίδιο κανάλι. Τα παιδιά στην εκπομπή είπαν κάτι πολύ συγκεκριμένο, χωρίς να φωτογραφίσουν, μέχρι εκεί. Μετά από διάφορες εκπομπές έγινε μια αναπαραγωγή, κάποιοι έλεγαν «Δεν είμαι εγώ», που εγώ προσωπικά δεν την περίμενα. Ειδικά αν υπάρχουν παιδιά. Τους φωτογράφισαν ξεκάθαρα.

Στάνκογλου – Χρηστίδου

Ήταν πολύ άκομψο

Και οι δύο είναι χωρισμένοι. Αν δεν κάνω λάθος ο Στάνκογλου πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Ακόμη και να ισχύει – που δεν ισχύει, το διέψευσε – ο τρόπος που σατιρίστηκε από κάποιες εκπομπές, ξεχειλώθηκε. Δεν μου άρεσε. Υπάρχουν παιδιά. Άκουγα μετά την αναπαραγωγή να λένε ότι έχουν μεγάλα παιδιά, είναι παρουσιάστρια, δεν είμαι εγώ έλεγε η μία… Ήταν πολύ άκομψο» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πιθανότατα η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά, η οποία στη χθεσινή εκπομπή της, με χιουμοριστικό τρόπο διέψευσε ότι δεν είναι εκείνη η σύντροφος που χρεώνουν στον Γιάννης Στάνκογλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: