Η Άννα Φόνσου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που την συγκίνησε, για το METOO και για τους ομοφυλόφιλους.

«Δεν θέλω να αφήνω τον εαυτό μου απεριποίητο ούτε για να πάω στο περίπτερο», αποκάλυψε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Τάκη Μπουγά

Η Άννα Φόνσου τραγουδά το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Τάκη Μπουγά, «Μονάχη μου παλεύω».
«Μου έστειλαν τους στίχους και άκουσα τη φωνή του Τάκη Μπουγά και δεν μπορούσα να το αντέξω, με έπιασε μία τρέλα. Κλαίω στο τελευταίο κομμάτι του τραγουδιού, λείπει πολύ ο Τάκης Μπουγάς», παραδέχθηκε η ηθοποιός.

Η Άννα Φόνσου για τους ηθοποιούς: 

«Δεν θα μπορούσα να παίζω σε καθημερινό σίριαλ, θα έπρεπε να κλείσω “Το Σπίτι του ηθοποιού”. Οι ηθοποιοί πρέπει να περιορίσουν να κάνουν διαφημίσεις, σίριαλ και θέατρο μαζί πρέπει και άλλοι ηθοποιοί να δουλέψουν. Θα έκανα καταγγελία αν ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ, δεν γίνεται να ”πεθαίνουν” τους ηθοποιούς για να τους βάζουν σε όλα τα σίριαλ».

Για το #Metoo τα παλιότερα χρόνια 

Μεταξύ άλλων η Άννα Φόνσου αναφέρθηκε στο #METOO αλλά και στους αξέχαστους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.
«Στην εποχή μας δεν είχαμε METOO, αν σε φλέρταραν και έκαναν μία χειρονομία και δεν ήθελες δεν επέμεναν. Δεν υπήρχε να μπω στο αυτοκίνητο ενός πρωταγωνιστή χωρίς να το θέλω και να με πάει στο Ψυχικό και να με βιάσει. Κατ’ αρχήν δεν θα έμπαινα», είπε.

Για τον ηλικιακό ρατσισμό

«Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, βάζουν ρυτίδες στις μικρές, γιατί εμείς δεν έχουμε followers. Αυτό ρωτάνε οι επιχειρηματίες, πόσοι σε ακολουθούν».

Η Βουγιουκλάκη ήταν αδερφή μου

«Δεν έπαιξα ποτέ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί δεν ήθελα να χαλάσω την φιλία μας. Η Αλίκη ήταν αδερφή μου. Μου πρότεινε να παίξω ένα χρόνο μόνη μου στο θέατρο Αλίκη», επεσήμανε η ηθοποιός.

Η Άννα Φόνσου για τους ομοφυλόφιλους:

«Δεν με ενδιαφέρει εάν παντρευτούν ή κάνουν τελετή. Όλοι οι φίλοι μου είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά για τα παιδιά έχω μία ευαισθησία. Σκέφτομαι ότι έχουν τη δυνατότητα να τα μεγαλώσουν καλά, όμως έχουν σκεφτεί τι πλήγμα είναι για τα παιδιά στο σχολείο εάν πουν κάτι τέτοιο; Εγώ είμαι κατά, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν το εγκρίνω», κατέληξε η Άννα Φόνσου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: