Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον για τη φορά που ξεχάστηκε και δεν βγήκε στη σκηνή μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

«Εγώ πίσω από την σκηνή πάω από το χάραμα και περιμένω να βγω στην σκηνή. Πιάσαμε την κουβέντα με την Βίκυ Σταυρόπουλου, δεν θυμάμαι ακριβώς αυτά που λέγαμε. Η Βίκυ έλεγε, κάτι σοβαρό πρέπει να ήταν μπορεί και συμβουλές για σχέσεις και τέτοια. Κάνω και τέτοια, θα μπορούσα να έχω και στήλη…

Είμαι πολύ καλή στις συμβουλές για σχέσεις… για τους άλλους όμως. Έτσι ξεχαστήκαμε και δεν βγήκαμε στη σκηνή».

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε και για την περίοδο που συμμετείχε στην θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι». Η Ελένη Γερασιμίδου όπως είπε, οι ηθοποιοί που συμμετείχαν μαζί της στην παράσταση ήταν αλαζονικοί, λόγω της επιτυχίας της.

«Εκεί είχαμε πάθει μια αλαζονεία, γιατί είναι ασθένεια η αλαζονεία. Στους "Μπαμπάδες με ρούμι" είχαμε πάρα πολύ κόσμο και μιλούσαμε και μεταξύ μας», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Ελένη Γερασιμίδου πρόσθεσε: «Κάναμε αυτή τη γαϊδουριά. Είναι γαϊδουριά να μιλάμε μεταξύ μας στη σκηνή. Ο κόσμος δεν το έπαιρνε χαμπάρι, δεν κατάλαβαιναν, αλλά...». Τέλος, κατέληξε: «Δεν ήταν σωστό, αλλά ήταν τόσο επιτυχημένο το έργο».