Ως Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε στους δρόμους του Τορόντο τη Δευτέρα (4/12), ο Σεμπάστιαν Σταν, καθώς γυρίζει την επερχόμενη ταινία «The Apprentice» και ενσαρκώνει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, σε νεαρή ηλικία.

Σε αποκλειστικές φωογραφίες της «Post», ο 41χρονος ηθοποιός, κάθισε σε ένα παγκάκι στο πάρκο όπου απόλαυσε ένα σάντουιτς και μια κόκα-κόλα.
Φορούσε το χαρακτηριστικό σκούρο κοστούμι του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ με μια μπλε και μπεζ γραβάτα με μοτίβο.

Σε άλλα πλάνα, ο Σταν περπατούσε στους δρόμους της πόλης με τα χέρια μέσα στην καμπαρντίνα του, ενώ το κινηματογραφικό συνεργείο ακολουθούσε πίσω του. Επίσης, η περούκα του Σταν έμοιαζε πολύ με το διάσημο χτένισμα του Τραμπ.

Αν και δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες γύρω από την ταινία, η περιγραφή της ταινίας αναφέρει: «"The Apprentice" είναι μια εξερεύνηση της εξουσίας και της φιλοδοξίας σε έναν κόσμο διαφθοράς και εξαπάτησης. Είναι μια ιστορία μέντορα-πρωταθλητή που καταγράφει την προέλευση μιας αμερικανικής δυναστείας. Γεμάτη με χαρακτήρες που ξεπερνούν τη ζωή, αποκαλύπτει το ηθικό και ανθρώπινο κόστος μιας κουλτούρας που ορίζεται από νικητές και ηττημένους».

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα θα υποδυθεί την εκλιπούσα πρώτη σύζυγο του Τραμπ, Ιβάνα Τραμπ, ενώ ο πρωταγωνιστής του «Succession» Τζέρεμι Στρονγκ θα υποδυθεί τον δικηγόρο Ρόι Κον.

Η ταινία, η οποία πήρε το όνομά της από το ριάλιτι σόου του Τραμπ που παρουσίαζε από το 2004 έως το 2017, δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Οι μεταμορφώσεις του Σεμπάστιαν Σταν


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σταν αναλαμβάνει έναν χαρακτήρα της πραγματικής ζωής.

Όταν ενσάρκωσε τον ντράμερ των «Mötley Crüe», Τόμι Λι, στο «Pam & Tommy» του Hulu του χάρισε μια υποψηφιότητα για Emmy πέρυσι. Και το 2017, υποδύθηκε τον Τζεφ Γκιλόλι, τον κακοποιητικό πρώην σύζυγο της πατινέρ Τόνια Χάρντινγκ (Μάργκοτ Ρόμπι) στο «I, Tonya». Επίσης, υποδύθηκε τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Robinhood Markets», Βλαντιμίρ Τενέβ στην ταινία «Dumb Money», η οποία απεικόνιζε την περιβόητη άνοδο της μετοχής του Gamestop.