Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη ο Δήμος Μυλωνάς. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του με τον Λευτέρη Πανταζή. «Προτιμώ με κλειστά μάτια τον Γιώργο Λιάγκα στο “Πρωινό” από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το “Πρωινό” θέλει κάποιον πιο γρήγορο και μια ευελιξία που ο Γρηγοράκης δεν την έχει αυτή τη στιγμή» ανέφερε αρχικά ο Δήμος Μυλωνάς.

Για τη σχέση του με τον Λευτέρη Πανταζή, ο Δήμος Μυλωνάς είπε: «Δεν κάνουμε παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή, του έχω γράψει όλα τα σουξέ τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ζήτησα από τον Λευτέρη Πανταζή εκατό ευρώ και δεν μου τα έδωσε, μου είπε “τα λεφτά μου είναι κλειστά”. Κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο, αλλά επειδή έχω δουλειές, δεν μπορώ να το σηκώσω. Καμιά φορά που απαντάω, του λέω: “Λευτέρη, μου, θα σε πάρω, δεν προλαβαίνω, έχω πολλές δουλειές”. Με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα, εδώ και είκοσι χρόνια. Λευτέρη μου, κάποια άλλη φορά, όποτε θες».

Κλείνοντας, ο Δήμος Μυλωνάς είπε: «Ο Σταμάτης Φασουλής είναι θεατράνθρωπος και ό,τι κάνει, το κάνει καλά, αλλά είναι μέτριος ηθοποιός. Θα έχω πρωταγωνιστικό ρολό σε σειρά του Μανούσου Μανουσάκη».


*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023