Ο γνωστός στιχουργός-παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τα τηλεοπτικά.

Για την τηλεόραση και τον Γρ. Αρναούτογλου

«Έχει γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια οι εκπομπές να αλληλοσχολιαζόμαστε, είναι μια νέα πραγματικότητα. Ο Γρηγόρης Αρναουτογλου θεωρώ πως έκλεισε τον κύκλο του στο πρωινό, είναι επιτυχημένος και στο prime time. Θα μου κάνει εντύπωση αν ο Γρηγόρης αφήσει δύο επιτυχημένες για εκείνον ζώνες για να επιστρέψει στο πρωινό», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Θα έχουμε ανατροπές στα νούμερα τηλεθέασης

«Ήταν χιουμοριστικό το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για τα "πλαστικά χείλη" και έτσι το αντιμετωπίσαμε τότε. Ελπίζω να μη φτάσουν στα δικαστήρια ο Βαγγέλης Περρής και η Κατερίνα Καινούργιου. Η Φαίη Σκορδά έχει ανεβεί κατηγορία ως "το κορίτσι της διπλανής πόρτας" αλλά παραμένει η οικειότητά της. Πιστεύω ότι θα έχουμε ανατροπές στα νούμερα τηλεθέασης με τη νέα χρονιά. Τα νούμερα φέτος έχουν τη μορφή "ασανσέρ". Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα λαμπερό πρόσωπο και έχει αμεσότητα».

Για τη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου:

«Η κουμπάρα μου μού λείπει πολύ από την τηλεόραση. Έχουμε μια αδελφική σχέση».Έχω ζήσει ηλικιακό ρατσισμό

«Είναι ιερό να μεγαλώνεις ένα παιδί, δεν θα ήθελα να περάσω σε οποιαδήποτε μορφή τεκνοθεσίας. Έχω ζήσει ηλικιακό ρατσισμό στη δουλειά και κρύβω πλέον την ηλικία μου, λέω είμαι πάνω από 50».

Με έχουν απειλήσει τραγουδίστριες

Καταλήγοντας μίλησε και για περιστατικά που έχει ζήσει κι ως ραδιοφωνικός παραγωγός: «Με έχουν απειλήσει και με έχουν βρίσει τραγουδίστριες όταν πρωτοξεκίνησα στο ραδιόφωνο. Έκλεινα το τηλέφωνο με μαγκιά στους τραγουδιστές που με απειλούσαν και τους "προστάτες τους"», ανέφερε κλείνοντας ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: