Με αφορμή το ξεκίνημα της συνεργασίας της με τη Heaven Music, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε στο «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια μίλησε για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε: «Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τον Βασίλη Καρρά. Ερχόμενη εδώ σήμερα, η πρόθεσή μου είναι να πάω στο χωριό της Ειρήνης άμεσα και να τον δω από κοντά. Τον αγαπώ πολύ, τον έχω στην καρδιά μου και εύχομαι να νικήσει… ό,τι τον πολεμά… Συγκινούμαι πολύ…».


Στη συνέχεια, η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρόσθεσε για τον Βασίλη Καρρά: «Θα ήθελα να τον δω από κοντά, αλλά το οικογενειακό περιβάλλον τον προστατεύει και το σέβομαι αυτό! Στο παρελθόν που είχε περάσει ξανά δύσκολα, ήμουν εκεί, στο πλευρό του, γνωρίζω τη γυναίκα του, αυτό το θαυμάσιο πλάσμα που είναι στήριγμά του και δύναμή του. Προσεύχομαι για τον Βασίλη και τον αγαπώ πάρα πολύ. Στο παρελθόν με είχε αγκαλιάσει με τις φτερούγες του…» και κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια.