Όταν ανακοινώθηκε στην Τέιλορ Σουίφτ από το περιοδικό «Time» ότι είναι το «Πρόσωπο της Χρονιάς» και όταν της ζητήθηκε να φωτογραφηθεί, αυτή απάντησε: «Μπορώ να φέρω και τη γάτα μου;».

Και γιατί όχι; Η 33χρονη τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Τέιλορ Σουίφτ πόζαρε με τον Benjamin Button. Αυτά για το εξώφυλλο του περιοδικού, γιατί στη συνέντευξη που παραχώρησε τα έβαλε με όλους.

Από την κορυφή όπου βρίσκεται μίλησε για το πόσο σκληρή και ρατσιστική είναι η μουσική βιομηχανία όσον αφορά στις ηλικίες.

Όπως καταγγελτικά αναφέρει, η μουσική βιομηχανία προσπαθεί αντί να ωριμάσει και να βελτιώσει καλλιτέχνες συνεχώς να τους αντικαθιστά με κάτι πιο νέο.

«Μέχρι τη στιγμή που ένας καλλιτέχνης είναι αρκετά ώριμος για να αντιμετωπίσει ψυχολογικά τη δουλειά, σε πετάνε έξω στα 29, συνήθως. Συνειδητοποίησα ότι κάθε δισκογραφική εταιρεία προσπαθούσε να με αντικαταστήσει. Σκέφτηκα, αντί γι’ αυτό, να αντικαταστήσω πρώτα τον εαυτό μου με μία νέα εκδοχή του. Είναι πιο δύσκολο να χτυπήσεις έναν κινούμενο στόχο».


Τέιλορ Σουίφτ vs Κάνιε Γουέστ

Μιλά και για την κόντρα της με τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος είχε κυκλοφορήσει ένα τραγούδι, το «Famous», με στίχο που αναφερόταν σε κόντρα του με την Τέιλορ Σουίφτ.

Η Τέιλορ Σουίφτ είχε αντιδράσει για να βρεθεί αντιμέτωπη με τα πυρά της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία είχε διαρρεύσει ηχογράφηση μέρους τηλεφωνικής συνομιλίας τους, στην οποία η Τέιλορ Σουίφτ φαινόταν να έχει εγκρίνει το τραγούδι.

«Μου πήραν την καριέρα μου. Στήθηκε ολόκληρη σκευωρία, σε μια παράνομα ηχογραφημένη τηλεφωνική συνομιλία, την οποία η Κιμ Καρντάσιαν επεξεργάστηκε και δημοσίευσε για να πει σε όλους ότι ήμουν ψεύτρα. Αυτό με έριξε ψυχολογικά σε ένα σημείο που δεν είχα βρεθεί ποτέ πριν. Φοβόμουν να κάνω τηλεφωνήματα. Έδιωξα τους περισσότερους ανθρώπους από τη ζωή μου γιατί δεν εμπιστευόμουν κανέναν πια».

Η Τέιλορ Σουίφτ ανακηρύχθηκε το «Πρόσωπο της χρονιάς», εκτοπίζοντας μεγάλες προσωπικότητες του κόσμου όπως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο νέος βασιλιάς της Αγγλίας Κάρολος.