Ο Γιάννης Σπαλιάρας θυμήθηκε μερικές από τις πιο αμήχανες στιγμές που έχει βιώσει με ανθρώπους που τον συναντούν στον δρόμο και θαυμαστές. Όπως είπε στο «Λοιπόν» ένα από τα πιο άβολα σκηνικά που έχει αντιμετωπίσει ήταν όταν μια κοπέλα τον ακούμπησε στα γεννητικά του όργανα με απρεπή τρόπο.

Δεν το περίμενα με τίποτα

«Έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά. Αυτό που θυμάμαι έντονα, ήταν όταν μια κοπέλα με πλησίασε για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μου. Ξαφνικά όπως ήρθε να ποζάρει δίπλα μου, με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα.

Πραγματικά ένιωσα πάρα πολύ αμήχανα και δεν το περίμενα με τίποτα. Εκείνη την ώρα έμεινα παγωτό. Μετά αναρωτιόμουν έγινε αυτό το περιστατικό; Κι όμως είχε συμβεί! Και στο Λονδίνο επίσης μου έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά και από άντρες. Εκεί είναι και πιο απελευθερωμένοι οι άνθρωποι, σου ορμάνε ανά πάσα στιγμή» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο περιοδικό.


Στη συνέχεια ο Γιάννης Σπαλιάρας, θυμήθηκε ένα από τα απρόοπτα και αστεία της καριέρας του, όταν συμμετείχε στη σειρά «Μίλα μου Βρώμικα».


Είχαν τρομάξει που με έβλεπαν γυμνό

«Ήταν σε μια σκηνή με τη Μαρία Κωνσταντάκη που με φαντασιώνεται με εσώρουχο. Με πάει λοιπόν η Μυρτώ Κοντοβά 1 η ώρα τη νύχτα στην πλατεία Καραϊσκάκη και είμαι με λευκό εσώρουχο και τις μπότες μου. Το αστείο είναι ότι ο περαστικός δεν έβλεπε τις κάμερες γιατί ήταν κρυμμένες στα 150 μέτρα και εγώ ήμουν στο διάζωμα. Πήγαινα και ακουμπούσα στα αυτοκίνητα και έφευγαν με κόκκινο τρέχοντας. Προφανώς είχαν τρομάξει οι άνθρωποι που με έβλεπαν γυμνό τόσο αργά τη νύχτα» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.