Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στον ραδιομαραθώνιο του «My Radio 104,6» και μίλησε για τις κόρες της αλλά και τον ρόλο της ως μητέρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο πως δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο γιατί οι κόρες της ήταν κακές μαθήτριες ενώ όπως είπε, μέχρι που αποφάσισε να πει στις δασκάλες τους πως την ενδιαφέρει περισσότερο αν είναι καλά παιδιά και μετά τα μαθήματα. Το απόσπασμα έπαιξε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ήμουν πολύ κοντά στα παιδιά μου

«Επέλεξα να είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου γιατί ήθελα να οσμίζομαι τι συμβαίνει. Σαν μαμά είμαι από όλα, όπου χρειάζεται. Στην πορεία αυτών των χρόνων τα βλέπεις όλα, και τα καλά και τα κακά και τα γέλια και τα κλάματα. Τα παιδιά μου είναι έντιμοι άνθρωποι και θεωρώ πολύ σημαντικό», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο των παιδιών μου

Οι δάσκαλοι μου κουνούσαν το χέρι στο σχολείο

Και συνέχισε: «Όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου και πήγαινα στο σχολείο να ρωτήσω, δεν μου έλεγε πολύ καλά λόγια και κάποια στιγμή σταμάτησα να πηγαίνω. Στη συνέχεια όμως, έβαλαν και οι δύο ταχύτητα και μπήκαν στο πανεπιστήμιο και οι δύο. Δεν το πίστευα, γιατί οι δάσκαλοι μου κουνούσαν το χέρι στο σχολείο. Εγώ το μόνο που ρωτούσα ήταν αν τα παιδιά είναι καλά ή αν έχουν κάποια παραβατική συμπεριφορά. Τον δρόμο σου τον βρίσκεις, την καλοσύνη όμως δεν την βρίσκεις και επειδή το έχουν είμαι πολύ ήσυχη» είπε κλείνοντας η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: