Ο λόγος για την Πάρις Χίλτον, η οποία στο τρίτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του «Paris in Love» είπε ότι δεν άλλαξε πάνα στον γιο της για έναν ολόκληρο μήνα. Η δήλωσή της αυτή έφερε αρνητικές αντιδράσεις και σχόλια.

«Μήπως θα έπρεπε να μάθω να αλλάζω την πάνα του;», ρωτάει η Πάρις Χίλτον την αδελφή της Nicky Hilton. «Είπα ότι δεν θα το κάνω αυτό στα γενέθλιά μου, αλλά θα το κάνω για σένα. Οτιδήποτε για τον Phoenix. Εντάξει, φοβάμαι», λέει η νέα μαμά. «Δεν το έχεις κάνει ποτέ;», ρωτά η Nicky Hilton, με την Πάρις Χίλτον να απαντά «όχι».

«Η μητρότητα σημαίνει ότι πρέπει να λερώσεις λίγο τα χέρια σου», λέει η Nicky Hilton, δείχνοντάς της παράλληλα πώς να το κάνει. Όπως καταλαβαίνεις, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

Τα σχόλια στο social media

«Οι πλούσιοι άνθρωποι είναι τόσο εκτός επαφής με την πραγματικότητα και αυτό είναι πραγματικά λυπηρό».

«Κανένα χρηματικό ποσό δεν θα με σταματούσε να ασχολούμαι με το δικό μου μωρό. Η αποσύνδεση εδώ είναι τρομακτική».

«Αυτό είναι τόσο λυπηρό. Δεν μπορούσε να ταλαιπωρηθεί με την εγκυμοσύνη της και έτσι πήρε παρένθετη μητέρα και τώρα δεν φροντίζει καν το παιδί».

«Νομίζει ότι είναι κατοικίδιο. Τόσο μεγάλη αποσύνδεση μεταξύ της μαμάς και του μωρού, τόσο λυπηρό», ήταν μερικά από τα σχόλια.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

@realitytvking PARIS 😭 #realitytvking #parisinlove #parishilton #phoenixhiltonreum #nickyhilton #kathyhilton #kimkardashian #e #realitytv #reality #realitytvshow #realitytvclips #fyp #foryou #foryoupage #carterreum #peacocktv #babyreveal #hilton #hiltons #barronhilton #conradhilton #rickhilton #nicolerichie #thesimplelife ♬ original sound - RealityTV King 👑