Το «MEGA Καλημέρα» αποκαλύπτει τα καυτά νέα της showbiz.

Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα Βλαντή αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν να συμμετέχει στο «The Voice».
«Ακούστηκε ότι θα είμαι στο "The Voice" γιατί έχω ικανότητες και στη μουσική. Τι παραπάνω έχει ο Ρουβάς από μένα; Η Κόνι Μεταξά στο "My Style Rocks" και εγώ στο "Voice". Aπό πού να έχει εμπειρία η Κόνι στη μόδα; Τραγουδίστρια είναι».

«Δεν θα ήθελα να είμαι παρουσιάστρια. Θα ήθελα να δοκιμαστώ σε ένα πρότζεκτ, είμαι μορφωμένη, με πολλά χιλιόμετρα. Έχω περάσει οικονομικές δυσκολίες, έχω δουλέψει ως σερβιτόρα», είπε η Ραμόνα Βλαντή.

Κώστας Κοκκινάκης

Ο Κώστας Κοκκινάκης ανέφερε πως ο γάμος δεν βρίσκεται στα σχέδιά του, ενώ είπε πως θα του ταίριαζε να κάνει το άγαλμα στην τηλεόραση και να μη μιλάει.

«Δέχομαι κολακευτικά σχόλια για το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού μου. Θέλετε να το δείτε;», ρώτησε τους δημοσιογράφους.

Στιβ Μιλάτος

Ο Στιβ Μιλάτος ξεκαθάρισε πως εάν έκανε κάτι στην τηλεόραση θα ήταν κάτι που θα αφορούσε τη μόδα, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Η Σπυροπούλου δεν θα με έπαιρνε τηλέφωνο και αν το έκανε, δεν θα απάνταγα. Η συνεργασία μου με την Κωνσταντίνα ήταν κόλαση και παράδεισος».

Εύη Βατίδου

Η Εύη Βατίδου αποκάλυψε πως δέχτηκε τηλεοπτική πρόταση για ένα παιχνίδι, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη σχέση της με τον Αλέξη Κούγια.

«Εάν παρουσίαζα κάτι θα κοιτούσα τη θεματολογία και το οικονομικό. Θα έκανα εκπομπή με τον Σάκη Τανιμανίδη και με τον Γιώργο Λιανό. Δεν θα πήγαινα σε τέτοιο πρωινό όπως του Λιάγκα, ξέχασέ το», είπε το πρώην μοντέλο.

Έλενα Τσαγκρινού

Η Έλενα Τσαγκρινού δεν ξέρει πότε θα γίνει ο γάμος της. «Με μάτιαξαν και μου χάλασε το δαχτυλίδι. Ο σύντροφός μου μού έκανε δώρο ένα σπίτι», είπε η τραγουδίστρια.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Εργένισσα είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία αποκάλυψε πως φέτος είναι τα πρώτα της Χριστούγεννα ως ελεύθερη.

«Δεν έχω πάει στο μαγαζί του Στάθη Σχίζα, δεν είμαστε φίλοι. Με τον πρώην σύζυγό μου, Αριστομένη, είμαστε πολύ καλά. Εάν υπάρξει κάποια τηλεοπτική πρόταση, γιατί όχι;», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μαρία Κορινθίου

«Θα μπορούσαμε να πάμε με τον Γιάννη Αϊβάζη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, πολλά πράγματα θα μπορούσαν. Δεν θέλω να τοποθετηθώ για τη σχέση μου με τον Λιάγκα. Θέλω να βάλω μία τέλεια όσον αφορά το θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα, βαρέθηκα», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: