Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το βίντεο από τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη, σχολίασε πως το τελευταίο διάστημα την φλερτάρουν αρκετοί γιατροί στα social media.

Το όνομά της παρουσιάστριας Κατερίνα Καινούργιου ήταν πρώτο στη λίστα με τα ονόματα που έγραψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο γαμήλιο παπούτσι της, το οποίο μετά το τέλος του γάμου παρέμεινε, χωρίς να έχει σβηστεί. Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε με χιούμορ: «Δεν σβήστηκε το όνομά μου από το παπούτσι, θα μείνω μπακούρι για μια ζωή».


Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Μετά τις δηλώσεις των νεόνυμφων η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Να πω κάτι επειδή με περίμεναν για να μου γνωρίσουν τον γιατρό. Πέρα από την πλάκα θα ντρέπομαι να μπω σε νοσοκομείο με αυτά που λέμε συνέχεια με γιατρούς», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Και αποκάλυψε για το φλερτ που δέχεται: «Στο Instagram μου την πέφτουν μόνο γιατροί, δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται. Ό,τι ειδικότητες μπορείς να φανταστείς. Δεν τον έχουμε δει τον κύριο που θέλει να μου γνωρίσει κι εγώ δεν τον παίρνω έτσι», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.