Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν καλεσμένος στο Στούνιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας. Ο ηθοποιός μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πολλά και βέβαια για το Maestro, την δημοφιλή σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το σίριαλ αναμένεται να επιστρέψει με τον 2ο και τελευταίο κύκλο του. Ωστόσο, η προβολή του θα γίνει σε δύο περιόδους. Πιο συγκεκριμένα, ο Φάνης Μουρατίδης ανέφερε τα εξής:

«Έχουμε έναν δεύτερο κύκλοι γυρισμάτων, τον Μάιο και τον Ιούνιο, όπου θα ολοκληρώσουμε τη σειρά. Θα παίξουν 6 επεισόδια την άνοιξη και 4 επεισόδια το φθινόπωρο. Κοντά στον Απρίλιο θα ξεκινήσει η μετάδοση των πρώτων 6 επεισοδίων και τον Οκτώβριο θα μεταδοθούν τα υπόλοιπα 4. Μπορεί να γίνουν και παραπάνω από 10 επεισόδια, ποτέ δεν ξέρεις»

OΦάνης Μουρατίδης έκανε και μία αναδρομή από τα πρώτα χρόνια του στη Θεσσαλονίκη μέχρι το σήμερα, αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός αλλά και στον πατέρα του

«Ο μπαμπάς μου δεν χάρηκε όταν του είπα πως θα γίνω ηθοποιός. Είχα μπει στο Οικονομικό ταυτόχρονα. Μεγάλη στιγμή ήταν όταν ήρθε να με δει στο Αμόρε που ήταν 50 άτομα και ο Χριστιανός ήρθε να με δει και στο τέλος του έργου με έδερναν και με ουρούσαν».

«Τον έβαλα να παίξει στο ”Τρίτο Στεφάνι” . Κάνει αυτόν που έχει τη φωτογραφική μηχανή. Τον είχα στείλει για να τους βοηθήσει να τους πει τι γινόταν στις φυλακές του Γεντί Κουλέ».

«Ο μπαμπάς μου ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ άκαμπτη ηθική» πρόσθεσε, ο Φάνης Μουρατίδης.

Ο πατέρας του υπήρξε χωροφύλακας στο επάγγελμα. Συχνά ως παιδί ανησυχούσε για εκείνον καθότι εμπλεκόταν σε επικίνδυνες καταστάσεις με υπόκοσμο.

«Ανησυχήσαμε πάρα πολλές φορές. Πήγε να πιάσει έναν άνθρωπο στον Μαρμαρά Θεσσαλονίκης και κανείς άλλος δεν πήγαινε. Και έρχεται και κλαίω εγώ και λέει αυτός “γιος σου; Θα στον φτιάξω όταν βγω».

«Ο μπαμπάς μου ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ άκαμπτη ηθική» πρόσθεσε, o Φάνης Μουρατίδης.

Τέλος μίλησε και για  την κοινή του ζωή δίπλα στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τα παιδιά τους


Όπως ανέφερε ο Φάνης Μουρατίδης, η γνωριμία τους εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, αφού στον 1,5 μήνα η γνωστή ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έμεινε έγκυος.

«Στον 1,5 μήνα της γνωριμίας μας περιμέναμε τον γιο μας. Είμαστε μαζί 16 χρόνια, όπως και να έχει το μέλλον μας, τα χρόνια αυτά από μόνα τους αποδεικνύουν πως δεν έκαναν κακό στη σχέση μας», είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης.


Και σχολίασε: «Ήτανε για να γίνει, αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα. Έχω μια εμπιστοσύνη στη ζωή, αυτά τα φτιάχνει η ζωή και δεν της αντιστέκομαι, είμαι μια τέτοια περίπτωση. Σε αυτά παραδίνομαι, δεν κάνω τον ζόρικο», ανέφερε ο Φάνης Μουρατίδης.