Στη σχέση της κόρης του με τον Νίκο Συρίγο αναφέρθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο μουσικός αποκάλυψε ότι είναι φίλοι 20 χρόνια με τον νέο σύντροφο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και τόνισε ότι χάρηκε που είναι ζευγάρι.


Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη


Όπως είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης  στο «Πρωινό»: «Με τον Νίκο Συρίγο είμαστε φίλοι περίπου 20 χρόνια. Δε βρισκόμαστε στην καθημερινότητά μας, αλλά είμαστε φίλοι. Γνωριζόμαστε, μιλάγαμε, ανταλλάσσαμε τηλέφωνα. Είμαι χαρούμενος με τη σχέση τους γιατί πιστεύω πολύ στη συμβίωση. Η συμβίωση δεν είναι απλό πράγμα. Νιώθω ότι τα πράγματα είναι έτσι, παρότι δεν έχω μεσολαβήσει στις επιλογές της κόρης μου ποτέ».

Συνέχισε, ο Γιάννης Ζουγανέλης λέγοντας ότι: «Με τη μητέρα της μιλάει περισσότερο, γιατί έχουν ιδιαίτερη σχέση. Εγώ από τη φύση μου δε θα μπορούσα να παρέμβω. Πάντα αποδεχόμουν τις επιλογές της και όταν διαπίστωνα λάθη αποχωρούσα. Χάρηκα όταν έμαθα για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο, γιατί τον ξέρω. Χάρηκα, αλλά και πάλι με μια συστολή».

Τέλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης παραδέχτηκε πως: «Θέλω να προχωρήσει αυτή η σχέση, την πιστεύω. Και πιστεύω πως ο Νίκος είναι μια προσωπικότητα που μπορεί να αντιληφθεί που πρέπει να υποχωρήσει, που πρέπει να συμβάλλει. Είναι διακριτικός».