Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα 12 Δεκεμβρίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, που μέσα από μια ανάρτηση στα social media, ευχαρίστησε τους ακολούθους του με δυο φωτογραφίες.

Στην πρώτη φωτογραφία από τη δημοσίευσή του στο Instagram, δείχνει τον εαυτό του σε ηλικία περίπου 7 ετών, να κάθεται στο θρανίο του σχολείου του και να χαμογελά.

Στη δεύτερη ανέβασε μία με τον ίδιο σήμερα, στα 67 του χρόνια, από το βήμα της Βουλής.

Στη λεζάντα έγραψε: «Αυτό το μικρό χαμογελαστό αγοράκι που κάθεται στο θρανίο του Δημοτικού της Ραλλείου παιδαγωγικής Ακαδημίας Πειραιά μεγάλωσε και σήμερα 60 χρόνια μετά αγορεύει κι αγωνίζεται και από τα έδρανα της Βουλής με την Πλεύση Ελευθερίας.Ευχαριστώ όλους για τις αμέτρητες ευχές που μου στέλνετε με κάθε τρόπο για την ονομαστική μου γιορτή, σας ευχαριστώ για την αμέριστη αγάπη σας και τις συμπαράστασή σας σε ό,τι μέχρι τώρα έχω κάνει και ελπίζω ότι η αγάπη σας αυτή θα είναι οδηγός για να συνεχίσω την προσπάθειά μου για το καλό ....Είναι αδύνατο να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά , όμως στέλνω σε όλους μια μεγάλη αγκαλιά. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά».

______________
________________1_


Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα