Ο Γιώργος Καραμίχος μιλά στο «MEGA Καλημέρα» για την έπαρση, την άρνηση να ακούει τις κακές κριτικές και το «πείραμα» με τον γιο του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα», είπε πως δε θέλει να κάνει θέατρο και τηλεοπτικά γυρίσματα παράλληλα καθώς αισθάνεται ότι αδικεί τους ρόλους.

Απείχα 10 χρόνια από το θέατρο

«Είναι πιο σωστό για τους συναδέλφους μου να μοιράζονται οι δουλειές, τα ποσά και οι ρόλοι. Είμαστε μικρή αγορά. Απείχα 10 χρόνια από το θέατρο και την τηλεόραση στην Ελλάδα γιατί ήμουν στην Αμερική».

Για τον γιο του

Όπως είπε, όσο ο γιος τους ήταν μικρός, δεν του είχαν πει ποτέ «μη» και ήταν ένα «πείραμα» που λειτούργησε.

«Όταν είναι υπερβολικά τα όρια προς ένα παιδί, δεν υπάρχει χώρος να ανθίσει η αγάπη. Η κόρη μου με έχει εκπαιδεύσει για τον γιο μου και ο γιος μου για ό,τι άλλο έρθει στη ζωή μου. Στο κομμάτι της πατρότητας με δυσκόλεψε περισσότερο να είμαι παρών που είναι το μέλημα μου» ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο Γιώργος Καραμίχος είπε πως ξαναρχίζουν τα γυρίσματα για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στην ΕΡΤ «Βρες τη λέξη».

Θέλω να διατηρώ την αίσθηση ελευθερίας

«Δεν ξέρω αν θα κάνω και κάτι άλλο στην τηλεόραση, θέλω να διατηρώ την αίσθηση ελευθερίας μέσα μου. Πολλές φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση με τα μίντια, με έχουν βρίσει. Μου έχουν ευχηθεί από περιοδικά μέχρι και να πεθάνω γιατί καθυστέρησα».

Πιο μικρός είχε νιώσει έπαρση

Όπως είπε, όταν ήταν πιο μικρός είχε νιώσει έπαρση και προσπαθούσε να τη διαχειριστεί.
«Δεν ήταν η πρόθεσή μου να φερθώ σαν ψώνιο σε κάποιους, αυτό το κρίνουν οι άλλοι».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Καραμίχος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Έρημη χώρα» του ΕΡΤFLIX, στην οποία υποδύεται έναν εισαγγελέα ανηλίκων.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: