Ο Δημήτρης Σαμόλης μίλησε στην εκπομπή Fay’s time για την σχέση του με τον πατέρα του, για την παιδική του ηλικία, το bullying και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Δημήτρης Σαμόλης αναφερόμενος στην σχέση του με τον πατέρα του, είπε:

«Η σχέση μου με τον μπαμπά μου έχει πολλές προκλήσεις, όσο περνάει ο καιρός είμαστε πολύ καλύτερα. Επειδή ο πατέρας ενός παιδιού είναι το πρότυπο, υπάρχουν πολλές συγκρούσεις. Πάμε όμως όλο και καλύτερα», είπε ο  Δημήτρης Σαμόλης.

Για την παιδική του ηλικία και το bullying, ο Δημήτρης Σαμόλης ανέφερε:

«Εγώ όταν ήμουν μικρός δεν έπαιζα μπάλα, έκανα παρέα με κορίτσια. Όποτε όλο αυτό ήταν περίεργο για τα άλλα παιδιά. Στη γειτονιά είχα υποστεί εκφοβισμό. Απλά είναι πώς θα το αντιμετωπίσεις, εγώ ως παιδί είχα βγάζει μια άμυνα έτσι ώστε να μην μπορούν να μου επιτίθενται. Είχα γίνει σκληρό παιδί, είχα παγώσει για να μη δείχνω τα συναισθήματα μου. Μου άφησε τραύμα, ευτυχώς που υπάρχουν ψυχοθεραπευτές», αποκάλυψε ο Δημήτρης Σαμόλης.

«Όταν ξεκίνησα ο μπαμπάς μου ήταν κάθετος, η μαμά μου με βοήθησε. Ήμουν αυτό το παιδί που ήθελε να ανέβει στη σκηνή και έλεγε από μέσα του, ”μπορεί τώρα να με βρίζετε αλλά κάποια στιγμή, θα με χειροκροτάτε και θα με αγαπήσετε θέλετε δε θέλετε”, ανέφερε ο  Δημήτρης Σαμόλης.

Το είχα συζητήσει με τους δικούς μου, σε κάποιες φάσεις έχουν καταλάβει τα λάθη τους. Σε κάποιες άλλες φάσεις με θεωρούν υπερβολικό. Ένα παιδί ποτέ δεν είναι υπερβολικό…».

Για την Μελωδία της Ευτυχίας και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Σαμόλης είπε:


«Στην ”Μελωδία της Ευτυχίας” είχα πάει κρυφά με την μητέρα μου, ο πατέρας μου έλεγε, ”που τον τρέχεις τον μικρό, θα τον κανείς σαν τα μούτρα σου”. Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη εγώ ήμουν πολύ κουλ. Θυμάμαι μια σκηνή που την χτένιζε η νότα ενώ ήταν πάνω στην σκηνή και έπαιζε», δήλωσε ο Δημήτρης Σαμόλης.