Η συζήτηση περί χριστουγεννιάτικων δέντρων συνεχίστηκε και σήμερα 13/12/2023 για τρίτη ημέρα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Θυμίζουμε πως προχθές η Ανθή Βούλγαρη ζήτησε από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να πάνε στην εκπομπή μερικές φωτογραφίες τους από παλιά με τους ίδιους να ποζάρουν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τότε ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι δεν έχει τέτοιου είδους φωτογραφίες και πως στην εποχή του δεν πρέπει να είχαν ούτε καν φωτογραφικές μηχανές, με την Ανθή Βούλγαρη να τον αποκαλεί Βασιλάκη Καΐλα.

Δείτε ακόμη: "Κοινωνία Ώρα Mega" - Aπίστευτο τρολάρισμα στον Χασαπόπουλο: "Πάντως παπούτσια δεν έχω γυαλίσει..." (Βίντεο)

Σήμερα, ξαφνικά βρέθηκε μια τέτοια φωτογραφία του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και ο παρουσιαστής έμεινε άναυδος, λέγοντας πως είναι προϊόν photoshop.

Αποκλείεται να είχαμε εμείς τέτοιο δέντρο

«Άντε ρε ψεύτρα, τι είναι αυτό; Αποκλείεται να είχαμε εμείς τέτοιο δέντρο. Θα το δει η μάνα μου και θα πει "πότε πήραμε τέτοιο δέντρο;". Πήρανε μια παλιά φωτογραφία και την έβαλαν πάνω στο δέντρο με photoshop.

Είναι αυτό το ψηφιακό που σου αλλάζουν το πρόσωπο. Τέτοιο μεγάλο δέντρο δεν είχαμε ποτέ. Μια φάτνη είχαμε κάτω από το ρολόι στο κέντρο της Ξάνθης, τέτοιο δέντρο δεν είχαμε», είπε μεταξύ άλλων ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: