Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», και δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία του, ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι ηθοποιοί, και το οποίο λύθηκε μετά την υποβολή σχετικής ερώτησης από τον ίδιο.

Σε έναν μήνα κλείνω τα 68

«Βάλαμε τον χρόνο κάτω. Πώς δεν λέω την ηλικία μου; Σε έναν μήνα κλείνω τα 68. Γιατί να μην το πω; Έχω κάνει κάτι ρυτιδούλες. Κάνω μόνο μεσοθεραπείες μία φορά κάθε 4-5 μήνες, τίποτε άλλο, ούτε botox. Φαίνεται, έχω ρυτίδες. Πώς θα έπαιζα τους ρόλους που κάνω των μεγάλων ανθρώπων;», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Θα λυθεί το πρόβλημα πάρα πολλών ηθοποιών

«Έγινε κάτι σημαντικό για τους ηθοποιούς, με μία ερώτηση που έκανα στη Βουλή πριν 15 ημέρες περίπου, για το μεγάλο πρόβλημα που έχουν οι Έλληνες ηθοποιοί που έχουν τιμολόγιο, και λύθηκε ένα μεγάλο πρόβλημα που δεν μπορούσαν να πάρουν εποχικά επιδόματα, επιδόματα ανεργίας. Ο αρμόδιος υπουργός, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατάλαβε το πρόβλημα, μας φώναξε, μετά πήγαμε και στον πρώην ΟΑΕΔ και με μία εγκύκλιο που θα βγει αυτές τις ημέρες θα λυθεί το πρόβλημα πάρα πολλών ηθοποιών που είχαν μπλοκαριστεί οι ανεργίες τους», περιέγραψε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών

«Είμαι πολύ προσεκτικός στο θέμα της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών, πιστεύω ότι δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου θα μπορούσαν να μεγαλώνουν παιδιά, εφόσον υπάρχει αγάπη. Γιατί σε πάρα πολλά ετερόφυλα ζευγάρια, όταν προκύπτει ένα διαζύγιο, τα παιδιά δεν περνάνε και τόσο καλά. Είναι και θέμα παιδείας, αν τα παιδιά καταλάβουν από το σχολείο ότι η οικογένεια είναι άνθρωποι που τα αγαπούν», υπογράμμισε ο Σπύρος Μπιμπίλας για το ζήτημα της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών.

Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ενέπνευσε ήδη από το Μακεδονικό, δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι Αριστερός δεν μπορείς να αγαπάς την πατρίδα σου όπως κάποιοι Δεξιοί. Γνωριστήκαμε εξαιτίας της αποχώρησής μας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Με διάφορα νομικίστικα τερτίπια την εξοστράκισαν από την ερευνητική επιτροπή για τα Τέμπη, γιατί ήταν μία πολύ δυνατή φωνή για να γίνει η επιτροπή», σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: