Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε συνέντευξη για τον πρόσφατο γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, ενώ σε μια αναφορά για τον σύζυγό της, έκλαψε.

Όπως είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην εκπομπή «Breakfast@Star»: «Άλλαξαν τα πράγματα, ήταν πραγματικά έρωτας με την πρώτη ματιά. Είναι ο τρόπος του, η ευγένειά του, ήταν δοτικός από την αρχή, είχε όλα τα καλά. Έγιναν όλα εξαπίνης, εγώ δεν πίστευα ότι θα παντρευτώ, έλεγα ότι θα μείνω στο ράφι».

Οι αποκαλύψεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Για τα άδεια φακελάκια που της έφεραν κάποιοι καλεσμένοι, είπε: «Ναι, ήταν μια ευχητήρια κάρτα».

Στη συνέχεια, η  Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναφέρθηκε στην απουσία της οικογένειάς της, «Είμαστε έξι αδέλφια και ήρθε μόνο η αδελφή μου η τρίτη. Εννοείται ότι μου ευχήθηκαν όλοι. Ήταν όλοι Αγγλία και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν. Οι γονείς μου έχουν αποβιώσει και οι δύο, το σκεφτόμουν».

Στη συνέχεια, η  Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναφέρθηκε στην απουσία της οικογένειάς της: «Είμαστε έξι αδέλφια και ήρθε μόνο η αδελφή μου η τρίτη. Εννοείται ότι μου ευχήθηκαν όλοι. Ήταν όλοι Αγγλία και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν. Οι γονείς μου έχουν αποβιώσει και οι δύο, το σκεφτόμουν».

Ακόμη, για τον σύζυγό της η  Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Η μητέρα του απεβίωσε πριν 1,5 μήνα και ο πατέρας του είναι 90 χρονών με κινητικά προβλήματα».

Τέλος με δάκρυα στα μάτια, η  Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Πριν τον γάμο μας μου είπε: “Μπορεί ο Θεός να μου πήρε την μαμά, αλλά μου έφερε μια άλλη γυναίκα που είσαι ίδια η μαμά μου”. Εκεί έπεσα, λύγισα. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, μου δίνει χώρο, μου λέει "θέλω να είμαι ο σύζυγός σου και να κάνουμε οικογένεια».