Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Μαρίνα Σάττι με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι απέκλεισε 150 τραγούδια, που στάλθηκαν στην ΕΡΤ, προκειμένου να επιλέξει εκείνο με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision.

Η Μαρίνα Σάττι μέσω αναρτήσεων που έκανε στα social media ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως η διαδικασία ακρόασης των τραγουδιών βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Ήθελα να ήξερα πώς προέκυψε

«Αυτό που και καλά άκουσα εγώ προσωπικά 150 τραγούδια και τα απέρριψα όλα, ήθελα να ήξερα πώς προέκυψε. O μόνος λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ, είναι καθαρά από σεβασμό στους συναδέλφους δημιουργούς. Ξέρω πως είναι να γράφεις τραγούδια και να βάζεις, χρόνο, κόπο και ενέργεια με αγάπη για να βγάλεις κάτι από μέσα σου.

Αυτή η πληροφορία δεν ισχύει

Οπότε σας λέω ότι αυτή η πληροφορία δεν ισχύει και ότι όταν ολοκληρωθεί από όλους η ακρόαση όλων των τραγουδιών που έχουν σταλεί στην ΕΡΤ θα ενημερώσουμε επίσημα, προφανώς. Ευχαριστώ προσωπικά όλους τους δημιουργούς που έβαλαν την αγάπη, τον χρόνο και τη σκέψη τους και ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόταση της ΕΡΤ» γράφει στις αναρτήσεις της η Μαρίνα Σάττι.

Δείτε τις αναρτήσεις που ανέβασε στο Instagram:

Μαρίνα Σάττι: Ενοχλημένη με δημοσιεύματα
1-Marina-Satta-instagram-story-Eurovision-2024-2
1-Marina-Satta-instagram-story-Eurovision-2024-3
1-Marina-Satta-instagram-story-Eurovision-2024-4
1-Marina-Satta-instagram-story-Eurovision-2024-5