Μια νέα βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον σύζυγό της Νεκτάριο Λεμονίδη. και τους συνάντησε η κάμερα του «MegaΚαλημέρα».

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο 09/12/2023, βρέθηκε σε γνωστό event και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον έρωτά τους, αλλά και τον λόγο που δεν κάλεσαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον γάμο τους.

Θέλουμε όσους απογόνους μπορέσουμε

«Φυσικά και θέλουμε απογόνους, όσους μπορέσουμε. Φυσικά και θα της επιτρέψω να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Εγώ ο ίδιος την προτρέπω να πάει στο Survivor. Θα μου λείψει, αλλά θέλω να βγει πρώτη στο Survivor. Αν τη φλερτάρει κάποιος, θα του σπάσω τα μούτρα απλά. Δεν με ενδιαφέρει, είμαι παραδοσιακός» είπε αρχικά ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

«Έβαλα το πόδι μου σε νερό για να περάσει ο πόνος, που με πάτησε στην εκκλησία. Ας με πατάει κάθε μέρα, αρκεί να είναι κοντά μου. Μόνο την Ελίζαμπεθ θέλω, δεν θέλω καμία άλλη. Αυτή η γυναίκα με έχει τρελάνει», είπε στην συνέχεια ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Γιατί δεν κάλεσαν την Παναγιώταρου;

Σε ερώτηση που δέχτηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για την συγκεκριμένη. Τι να την καλέσω; Για να μου πάει χάλια ο γάμος;».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: