Στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου έδωσε συνέντευξη η Βασιλική Μιλλούση.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση, μίλησε για την απόφαση της να εγκαταλείψει τον πρωταθλητισμό, πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστεί την κάθοδό της στην ενόργανη ταυτόχρονα με την άνοδο του συζύγου της, Λευτέρη Πετρούνια.


Οι δηλώσεις της Βασιλικής Μιλλούση

«Όταν ασχολείσαι από πολύ μικρή ηλικία με τον πρωταθλητισμό, χάνεις την παιδικότητά σου. Κανένα παιδί σε τόσο τρυφερή ηλικία δεν είναι προετοιμασμένο και δεν μπορεί να δουλέψει τα συναισθήματά του. Αθλητισμό κάνω, αλλά άφησα τον πρωταθλητισμό γιατί πρέπει να στηρίξω και τον άντρα μου που ετοιμάζεται για Ολυμπιάδα. Είναι δύσκολο που κι εγώ και ο Λευτέρης είμαστε πρωταθλητές στο ίδιο άθλημα γιατί υπάρχει μια άτυπη σύγκριση.

Η κάθοδός μου για την αποχώρησή μου ήρθε παράλληλα με την άνοδο του Λευτέρη, οπότε το να το διαχειριστώ όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Όταν εγώ διαχειριζόμουν τις ήττες μου, έπρεπε να διαχειριστώ και την απόλυτη επιτυχία του συντρόφου μου», είπε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση.

Η Βασιλική Μιλλούση είπε στη συνέχεια: «Είμαι αυστηρή μαμά σε λογικά πλαίσια. Τα κορίτσια μας έχουν αγαπήσει την γυμναστική μέσα από εμάς, έχουν κλίση γιατί και το DNA είναι πολύ δυνατό. Δεν υπάρχει μαμά χωρίς τύψεις και ενοχές και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτό. Ακόμα και όταν όλα τα κάνεις καλά, πάντα κάτι θα βρεις να νιώθεις ενοχές».

Η Βασιλική Μιλλούση είπε πως από πολύ μικρή ξεσπούσε στο τι θα φορέσει στο γυμναστήριο, ήθελε να είναι πάντα περιποιημένη γιατί προετοιμαζόταν ψυχολογικά: «Το καινούργιο μου πρότζεκτ με τα κορμάκια έχει το σύνθημα “φοράμε τα συναισθήματά μας”».