O Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έκαναν δηλώσεις και αναφέρθηκαν στην οικογένειά τους, αλλά και το φλερτ που δέχονται από τρίτους.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, ο Κώστας Σόμμερ αναφέρθηκε στα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα κάνει στα παιδιά του.

Τα δώρα που θα φέρει ο Άι Βασίλης στα παιδιά

«Η μικρή μας από τον Άι Βασίλη ζήτησε γάλα και ύπνο. Ο Ιάσονας ζήτησε ένα φορτηγό με δεινόσαυρους. Από του χρόνου, θα ντυθώ Άι Βασίλης για τα παιδιά, αλλά δεν θέλω να τρομάξουν. Τα πρώτα μας Χριστούγεννα είχαμε πάει ένα ταξίδι, στο οποίο ήταν να πάμε για 3 μέρες και τελικά, κάτσαμε 15», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σόμμερ.

Το ωραιότερο δώρο είναι τα παιδιά μας

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Βαλεντίνη Παπαδάκη. «Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει ο Κώστας είναι τα παιδιά μας. Δεν έχω την ανάγκη από τον Κώστα να μου πάρει κάποιο δώρο, είμαστε οικογένεια πλέον. Στις γιορτές θα πάμε Αράχωβα με τα παιδάκια μας», ανέφερε.

Δάκρυσε ο Κώστας Σόμμερ

«Ψυχή μου», της απάντησε ο Κώστας Σόμμερ σκουπίζοντας τα δάκρυα στα μάτια του.

Τέλος, ο Κώστας Σόμμερ μίλησε για το φλερτ που δέχεται η σύζυγός του από τρίτους. «Το πρώτο ρεβεγιόν που κάναμε μαζί ήταν το πιο ωραίο. Πέτυχα για πρώτη φορά στη ζωή μου το φλουρί. Μπροστά μου δύσκολα θα φλερτάρει κάποιος τη Βαλεντίνη, όποιος το κάνει πρέπει να έχει ένα ειδικό βάρος και θράσος. Θα συζήταγα εύκολα να κάνω κάτι τηλεοπτικό μαζί της, αρκεί να βρεθεί ο χρόνος», σημείωσε κλείνοντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: