Ένα απόσπασμα από το «Θάρρος ή Αλήθεια» που έκανε η Ιωάννα Τούνη στο κανάλι του Fipster στο Youtube ήταν αρκετό για να κάνει έξω φρενών την Σοφία Λεοντίτση.

Να σου θυμίσουμε πως οι δυο γυναίκες είχαν έντονη κόντρα πριν έξι χρόνια όταν συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks».

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας έπρεπε να «διαφημίσει» μια σφουγγαρίστρα, την οποία αποκάλεσε πατσαβούρα, όπως ακριβώς είχε χαρακτηρίσει και την πρώην συμπαίκτριά της Σοφία Λεοντίτση, πριν 6 χρόνια.

Η συγκεκριμένη ατάκα ενόχλησε αρκετά την Σοφία Λεοντίτση, η οποία έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση κατά της Ιωάννας Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Είναι η τρίτη φορά που το κάνει επιτηδευμένα

«Είπα ότι δεν θα ασχοληθώ ΟΥΤΕ αυτή τη φορά όμως ομολογώ πως έκανα λάθος, καθώς είναι η τρίτη φορά που το κάνει επιτηδευμένα, δημιουργώντας βίντεο με κάποιον άλλον με σκοπό να ξαναδημιουργήσει ντόρο. Δεν υπήρχε λόγος να αναφερθεί ξανά αυτό το περιστατικό εκτός και αν η ίδια το θεωρεί σημείο αναφοράς στη ζωή της;

Είπε κάτι που συσχετιζόταν 100% με εμένα

Πέρυσι λοιπόν 2 μήνες μόλις μετά το θάνατο του μπαμπά μου και έχοντας βιώσει και η ίδια μια πολύ σοβαρή απώλεια μόλις λίγους μήνες πριν από εμένα, αντί να έχει αναθεωρήσει κάποια πράγματα και να έχει αλλάξει λίγο στην κοσμοθεωρία της το τι είναι πραγματικό χιούμορ, καθώς μεγαλώνουμε και ζούμε πράγματα που λίγο πολύ όλους μας αλλάζουν προς το καλύτερο, αντ’ αυτού αναπαρήγαγε μέσα από δεκάδες Stories στο προφίλ της, πάλι το «πατσαβούρα» και βρέθηκα να είμαι θεατής σε κάτι που συσχετιζόταν 100% με εμένα σε μια περίοδο για εμένα που το μόνο που ήθελα ήταν λίγη θετικότητα γύρω μου…

Η Ιωάννα προτίμησε τα τετριμμένα

Ερχόμαστε στο φέτος και μια μόλις εβδομάδα που ότι έχει γνωστοποιηθεί και το γεγονός ότι βρίσκομαι σε ενδιαφέρουσα, δέχεται να αναπαραχθεί πάλι όλο αυτό που 6 χρόνια πριν ήταν η βρισιά της προς εμένα σε όλο το πανελλήνιο. Ενώ θα μπορούσε λοιπόν να πει «Φίλιππε αυτό καλύτερα να μην το επαναφέρουμε γιατί ήταν μια άτυχη στιγμή από μέρους μου σε μια συμπαίκτρια μου τότε, που σήμερα όμως τόσο εγώ όσο και εκείνη έχουμε μεγαλώσει, είμαστε μητέρες, έχουμε χάσει τους γονείς μας.. δεν είναι κάτι που θα ήθελα να διαιωνίζω γιατί ο κόσμος καλώς η κακώς θα το συσχετίσει με τη Σοφία και δεν θα ήθελα να την καλούν ονομαστικά και να παρακολουθήσει κάτι που ξεκίνησε ως βρισιά για εκείνη. Οπότε "άστο αυτό καλύτερα", προτίμησε τα τετριμμένα.

Λυπάμαι πολύ

Για να φτάσεις όμως στο σημείο να σκεφτείς έτσι κ να πεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις καλή ψυχή, να έχεις εξελιχθεί ως άνθρωπος και να έχεις ορισμένες ευαισθησίες και αρχές. Αυτή λοιπόν η κοπέλα που μέσα σε 6 χρόνια έχει αναπαράγει τουλάχιστον 3 φορές μια κάκιστη ατάκα που χρησιμοποίησε για να προσβάλει έναν άνθρωπο, θεωρώντας ότι κάνει επιτυχημένο χιούμορ είναι η ίδια γυναίκα που ενοχλείται οπότε το κάνουν σε εκείνη τόσα χρόνια μετά για ένα βιντεάκι. Λυπάμαι πολύ για άτομα που ενώ είναι το τίποτα τα έχετε κάνει κάτι» έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση:


Δείτε το απόσπασμα από το «My Style Rocks»: