Ο σχεδιαστής μόδας, Τόλης Σκουλαριώτης, «έφυγε» από τη ζωή, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η αιτία θανάτου του.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από την τραγουδίστρια και καλή του φίλη, Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση:

«Τολίνο μου! Έφυγες νωρίς!!! Θα βλέπω δεντρόσπιτα και θα σε θυμάμαι !! Το όνειρο που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις στο αγαπημένο σου Μούρεσι. Θα σ’ έχω πάντα στην καρδιά μου!!!!».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τον τελευταίο καιρό ο γνωστός σχεδιαστής νοσηλευόταν συχνά καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκαζε να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία. Ο ίδιος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αιξωνή της Γλυφάδας, όπου ζούσε με το σκυλάκι του, Pebbles.

Κάτι που επιβεβαίωσε και η Στέλλα Γεωργιάδου.

«Μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο τον τελευταίο καιρό» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Είχε περάσει μια ηπατίτιδα, όμως οι γιατροί του έλεγαν ότι θα το ξεπεράσει από μόνος του. Είχε πρόβλημα με την καρδιά του και πριν 20 χρόνια είχε κάνει ένα by pass. Τώρα έφυγε από καρδιά. Τον έψαχναν δύο μέρες και δεν τον έβρισκαν. Πήγε η αστυνομία, άνοιξε το σπίτι και τον βρήκαν νεκρό».

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram:


Ο Τόλης Σκουλαριώτης είχε συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα της εγχώριας σόουπιζ και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ως προσωπικότητα.

Το μεγάλο του όνειρο και αυτό που δούλευε τα τελευταία χρόνια ήταν να δημιουργήσει ένα αγρόκτημα με σπίτια πάνω σε δέντρα ως μία εναλλακτική πρόταση διακοπών στο Μούρεσι, του Πηλίου απ' όπου και καταγόταν.

Τα τελευταία χρόνια επισκεπτόταν συχνά το βουνό των Κενταύρων και προσπαθούσε να τακτοποιήσει τις τελευταίες εκκρεμότητες προκειμένου να ξεκινήσει να κάνει πράξη τα όσα είχε ονειρευτεί.

«Το δάσος μου...», αποκαλούσε ο Τόλης το αγρόκτημά του και κάθε φορά που μιλούσε γι΄αυτό έδειχνε ευτυχισμένος και ανυπόμονος.

Τόλης Σκουλαριώτης: Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας
Ο Τόλης Σκουλαριώτης στο Πήλιο

Δυστυχώς, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον αφού άφησε την τελευταία του πνοή, τόσο νωρίς, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη, συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Το ToliWood που είχε ονειρευτεί δεν πρόλαβε να το υλοποιήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη T-O-L-I-S (@tolisskou)