Ο έρωτας της Δέσποινα Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη δεν κρύβεται, με την τραγουδίστρια να του αφιερώνει από την πίστα το "Μη φύγεις" του Αντώνη Ρέμου. Ο ηθοποιός "λυγίζοντας" της απάντησε "πού να πάω;".

Το περιστατικό αυτό καταγράφηκε σε βίντεο και έγινε viral στο TikTok.

Δείτε το βίντεο

@olga_mouka @Despina Vandi Official ♬ πρωτότυπος ήχος - olgamouka

O ηθοποιός επισκέπτεται πάρα πολύ τακτικά το νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή. Πριν μερικές εβδομάδες μάλιστα, στα γενέθλια του ηθοποιού, η τραγουδίστρια του έδωσε κι ένα φιλί, ενώ βρισκόταν στην πίστα.

Ο ηθοποιός θέλησε να απολαύσει την αγαπημένη του επί σκηνής και επί τη ευκαιρία, να γιορτάσει εκεί τα γενέθλιά του. Ωστόσο κι η Δέσποινα Βανδή δεν τον άφησε χωρίς το ανάλογο «δώρο». Η τραγουδίστρια του έκανε μια αφιέρωση πάνω από τη σκηνή. «Έχει γενέθλια ρε παιδιά το αγόρι μου σήμερα… Σε αγαπάω», του είπε πάνω από την πίστα. Στη συνέχεια, προχώρησε προς το μέρος του και τον φίλησε, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok.

@alexlaz_1 #despoinavandi #vandi #bisbikisvasilis #bisbikis #genethlia #live #fy #fypage #love #singer #star #celebrity #votanikos ♬ πρωτότυπος ήχος - AlexLaz_