Η Λυδία Φωτοπούλου μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και στο «Πάμε Δανάη» για την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και την απώλεια των γονιών της.

Όπως ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, «έχασε» την μητέρα της, όσο η ίδια ήταν 14 ετών, ενώ λίγα χρόνια αργότερα έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της.

Δεν μπορούσε το μέσα μου να σταθεί με ασφάλεια

«Δεν μπορούσε το μέσα μου κάπου να σταθεί με ασφάλεια. Υπήρχε μία προστριβή, όχι με την έννοια των καβγάδων, αλλά ήταν και η εφηβεία», είπε η Λυδία Φωτοπούλου για το διάστημα που έζησε δίπλα στον πατέρα της.

Κάπως ζόρισα τον πατέρα μου

«Μετά με το θέατρο ήρθαν τα πράγματα και κάτσανε πολύ ωραία μέσα μου. Τότε όμως έφυγε ο μπαμπάς μου. Καμιά φορά τον σκέφτομαι με λύπη γιατί κάπως τον ζόρισα, αλλά ήταν πολύ γλυκός», πρόσθεσε η Λυδία Φωτοπούλου.

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός μίλησε για την γνωριμία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο με τον οποίο και είχαν συνεργαστεί μαζί.

Λυδία Φωτοπούλου για Νίκο Σεργιανόπουλο: Δεν λεγότανε ποτέ αυτό το πράγμα, ήταν δύσκολο για εκείνον

Δεν ήθελε να παραδεχτεί

«Εκείνα τα χρόνια ήταν πάρα πολύ ωραία. Κριτίκαρε τον εαυτό του, δεν ήθελε να παραδεχτεί αυτό το ωραίο που είχε μέσα του. Δεν λεγότανε ποτέ αυτό το πράγμα, ήταν δύσκολο για εκείνον», ανέφερε η Λυδία Φωτοπούλου για την προσωπική ζωή του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: