Καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε ο Δημήτρης Μπάσης την Δευτέρα 18/12.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, Δημήτρης Μπάσης, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτησε με την Φαίη Σκορδά μίλησε για τους γονείς του, οι οποίοι δεν ήθελαν να ασχοληθεί με τη μουσική, ενώ συγκινήθηκε αναφερόμενος στον πατέρα του.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μπάση


Ο Δημήτρης Μπάσης εξομολογήθηκε: «Όταν εγώ ήμουν μικρός και αποφάσισα ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής, τότε ήταν λίγο παρεξηγημένο το επάγγελμα, οπότε ήταν το μυστικό μου. Οι γονείς μου δεν συμφωνούσαν με την επιλογή μου και ήρθαν να με δουν μετά από επτά χρόνια. Έκανα επιτυχία, είχα δισκογραφία και μετά ήρθαν να με δουν», είπε.

Και συνέχισε ο Δημήτρης Μπάσης: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να φύγω από το χωριό, ήθελαν να είμαι εκεί στο χωριό. Το βράδυ που ήρθαν οι γονείς μου να με δουν, αισθάνθηκα περίεργα. Ήταν συγκινημένοι, ήρθαν σε μια συνεργασία που είχα με τη Χαρούλα Αλεξίου και τον Χρήστο Νικολόπουλο και είδαν ένα υπερθέαμα που δεν το πίστευαν ότι συμβαίνει».

«Μέχρι να περάσουν επτά χρόνια και να έρθουν να με δουν οι γονείς μου, καμάρωναν για εμένα. Συγκινούμαι με αυτή τη συζήτηση γιατί έχω χάσει τον πατέρα μου εδώ και δέκα χρόνια. Τον θαύμαζα πάρα πολύ και είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση. Ήταν ευσυγκίνητος και είδα πώς με καμάρωνε εκείνη την βραδιά, αναθεώρησε για τον συγκεκριμένο χώρο, ήταν μια δυνατή στιγμή στη σχέση μας. Του άρεσε η διαχείριση που έκανε στον χώρο», κατέληξε ο Δημήτρης Μπάσης.