Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού έδωσαν συνέντευξη η Έφη Ρασσιά και ο Πάρης Σκαρτσολιάς. Οι δυο τους μίλησαν για το Καφέ της Χαράς και περιέγραψαν ιστορίες από τα γυρίσματα.

Οι αποκαλύψεις Σκαρτσολιά και Ρασσιά

«Θυμάμαι πως πήρε ο Πάρης τον ρόλο του Μανωλάκη, μόλις τον είδα είπα αυτός πρέπει να είναι ο γιος του Χάρη. Οι πιο ιδιαίτερες σκηνές που γελάσαμε πολύ ήταν όταν το σκάσαμε στο δάσος. Όταν τελείωσα την τελευταία μου σκηνή ήμουν τόσο συγκινησιακά φορτισμένη που πήγα και τους αγκάλιαζα όλους έναν έναν και κάποια στιγμή άρχισα να κλαίω. Και θυμάμαι ότι είχα κρατήσει τη Ρένια για το τέλος», είπε αρχικά η Έφη Ρασσιά για το Καφέ της Χαράς.

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς είπε από την πλευρά του: «Η ερώτηση του Χάρη “νομός Ευρυτανίας, πρωτεύουσα;” με στοίχειωσε για πολλά χρόνια. Θυμάμαι έντονα τη σκηνή που έκανα πρόταση γάμου στη Βάλια με τα καπάκια από μπύρες. Στο γύρισμα στο Βερολίνο είχε άπειρο κρύο, σε σημείο που δεν άνοιγαν τα χείλη μας. Είχαν αναγκαστεί να διακόψουν το γύρισμα, μας έβαλαν μέσα στα πούλμαν και νομίζω ότι ξεκινήσαμε μετά από 40 λεπτά. Ήταν φρικτό το κρύο».

Η Έφη Ρασσιά τόνισε επίσης για το Καφέ της Χαράς: «Στο γύρισμα με τα παρανυφάκια παίζαμε στο διάλειμμα και μας φωνάζαν από την παραγωγή επειδή φοβόντουσαν ότι θα χαλάσουμε τα ρούχα».