Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Φωτεινή Γεωργαντά στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά.

Η παρουσιάστρια, Φωτεινή Γεωργαντάμεταξύ άλλων, μίλησε για την χαρά που ένιωσε όταν ο γιος της πέρασε στο πανεπιστήμιο, για την ασθένεια της μητέρας της που πάσχει από άνοια ενώ αποκάλυψε τον βασικό λόγο που είναι μαζί με τον σύζυγό της σχεδόν 25 χρόνια.


Οι δηλώσεις της Φωτεινής Γεωργαντά

«Το 2023 σημαδεύτηκε από την είσοδο του γιου μου στο πανεπιστήμιο και αυτό έδωσε στην οικογένεια μεγάλη χαρά. Η κόρη μου πηγαίνει Β’ λυκείου. Είναι μια μικρή κυρία που εξελίσσεται και προσπαθεί να κάνει τα δικά της βήματα», είπε αρχικά η Φωτεινή Γεωργαντά.

Σχετικά με τον σύζυγό της, η Φωτεινή Γεωργαντά δήλωσε: «Είμαι 24 χρόνια με τον σύζυγό μου. Η μαγική συνταγή είναι να περνάς ωραία με τον άλλον και να χαμογελάς με απλά πράγματα. Όταν φύγουν τα παιδιά από το σπίτι έχω ήδη βρει τι θα κάνω. Έχω πει στον σύζυγό μου ότι θέλω να ταξιδεύουμε».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της, η Φωτεινή Γεωργαντά εξομολογήθηκε: «Η μητέρα μου πάσχει από άνοια. Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις ανθρώπους πολύ ενεργητικούς να περνάνε όλο αυτό. Θα πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα σε όλη της την δυναμική».

Αναφορικά με την αυτοπεποίθηση που κατάφερε να αποκτήσει περνώντας τα χρόνια, η Φωτεινή Γεωργαντά δήλωσε: «Τώρα πια έχω πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση γιατί το ”δούλεψα”. Γύρω στα 18 ήμουν ανασφαλής και αισθανόμουν ότι δεν ήμουν ωραία. Η δημιουργία οικογένειας και η αγάπη τους με έκανε να γεμίσω αυτοπεποίθηση».