Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και την πρεµιέρα του «Dragons’ Den», ο Σάκης Τανιµανίδης και η Χριστίνα Μπόµπα έφτιαξαν βαλίτσες για ένα ροµαντικό ταξίδι στη Βενετία, τη µαγική πόλη της Ιταλίας, που τους θυµίζει τα πρώτα χρόνια της γνωριµίας τους, θέλοντας να αποφορτιστούν και να ζήσουν τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι, αν και λατρεύει τα ταξίδια, τα τελευταία δύο χρόνια µετά την απόκτηση των δίδυµων κοριτσιών τους, που λατρεύουν, δεν καταφέρνουν συχνά να κάνουν ροµαντικές εξορµήσεις.

Αυτή τη φορά όµως και επειδή οι υποχρεώσεις του δηµοφιλούς παρουσιαστή αυξάνονται µε την εκποµπή, έκαναν ένα µικρό διάλειµµα και έζησαν ερωτικές στιγµές στη Βενετία, αφήνοντας τις δίδυµες κόρες τους στις γιαγιάδες τους.

Το ζευγάρι έζησε έναν σύντοµο δεύτερο µήνα του µέλιτος και µοιράστηκε ροµαντικές στιγµές στα social media. «Είµαστε στη Βενετία», ακούγεται να λέει η Χριστίνα Μπόµπα σε ένα story, µε τον Σάκη Τανιµανίδης να προσθέτει γελώντας: «Καλά κατάλαβα ότι είδα κάτι κανάλια… Μου ήρθε να σε βγάλω στα κανάλια, που λέµε. Σε έβγαλα… Καλό, ε».

∆εν υπάρχει τίποτα πιο ροµαντικό από µια βαρκάδα µε γόνδολα, περνώντας αργά µπροστά από όµορφα µπαρόκ και αναγεννησιακά κτίρια. Το ζευγάρι, σύµφωνα µε πληροφορίες, είδε το ηλιοβασίλεµα στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου ένα ροµαντικό απόγευµα, ενώ περπάτησε στην ξύλινη Γέφυρα Ακαντέµια και θαύµασε έργα Σύγχρονης Τέχνης στο Μουσείο «Πέγκι Γκούγκενχαϊµ».

Ο παρουσιαστής, µάλιστα, πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα αγόρασε στη σύζυγό του ένα βραχιόλι µε χάντρες από γυαλί Μurano.

Ο Σάκης Τανιµανίδης και η Χριστίνα Μπόµπα ξεκίνησαν την κοινή τους ζωή το Σάββατο 1η Σεπτεµβρίου 2018, όταν ο γνωστός παρουσιαστής και η εκλεκτή της καρδιάς του ενώθηκαν µε τα ιερά δεσµά του γάµου σε µια ροµαντική τελετή στη Σίφνο και δύο ηµέρες µετά… έφυγαν για το ταξίδι του µέλιτος.

Ο Σάκης και η Χριστίνα έχουν πάει σχεδόν… σε όλο τον κόσµο! Άλλωστε, η αγάπη για τα ταξίδια ήταν ένα από τα κοινά τους ενδιαφέροντα, που τους έδεσε και το οποίο ερωτεύτηκε ο ένας στον άλλον εξαρχής.
∆εύτερος µήνας του µέλιτος για Τανιµανίδη και Μπόµπα

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-Sakis-Tanimanidis-Xristina-Baba-Vanetia-Instagram-1
1-Sakis-Tanimanidis-Xristina-Baba-Vanetia-Instagram-2
1-Sakis-Tanimanidis-Xristina-Baba-Vanetia-Instagram-3
1-Sakis-Tanimanidis-Xristina-Baba-Vanetia-Instagram-4
1-Sakis-Tanimanidis-Xristina-Baba-Vanetia-Instagram-5
1-Sakis-Tanimanidis-Xristina-Baba-Vanetia-Instagram-6
1-Sakis-Tanimanidis-Xristina-Baba-Vanetia-Instagram-7
1-Sakis-Tanimanidis-Xristina-Baba-Vanetia-Instagram-8
1-Sakis-Tanimanidis-Xristina-Baba-Vanetia-Instagram-9
1-Sakis-Tanimanidis-Xristina-Baba-Vanetia-Instagram-11