Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η κόρη του ηθοποιού Λίντα Μανθοπούλου τονίζει πως η σύντροφός του πατέρα της, αρνείται να δώσει πίσω την συσκευή με την οποία ήταν συνδεδεμένος ο Αίαντας Μανθόπουλος στα social media.

Δείτε ακόμη: Αίας Μανθόπουλος - Η κόρη του παλεύει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας (Εικόνες - Βίντεο)

Η κα Ελισάβετ Σταμοπούλου διαχειρίζεται το προφίλ

«Ξέρουμε ότι η κα Ελισάβετ Σταμοπούλου διαχειρίζεται το προφίλ, καθώς έχει την συσκευή που αρνείται να μας δώσει, όπως ανέφερα και στις αναρτήσεις στο facebook.

Απαράδεκτη συμπεριφορά

Εγώ και η οικογένειά μου βρισκόμαστε σε ένα διπλό πένθος αυτή την περίοδο και είναι απίστευτα ψυχοφθόρο. Αντί να επικεντρωθούμε, εγώ και ο αδελφός μου ο Χρήστος σε αυτό το πένθος και να προσπαθήσουμε να θυμόμαστε με αγάπη και υπερηφάνεια τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή, πρέπει να αντιμετωπίζουμε και αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν δείχνει κανέναν σεβασμό απέναντι σε εμάς ως παιδιά του», ήταν οι δηλώσεις της Λίντας Μανθοπούλου, κόρης του ηθοποιού.

Αφορμή μάλιστα στάθηκε το βίντεο που ανέβασε η Ελισάβετ Σταμοπούλου ενημερώνοντας πως λίγο καιρό μετά τον θάνατο του ηθοποιού, έφυγε από ζωή και η μητέρα του.

Η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου κατέληξε: «Είναι απίστευτα τρομακτικό να βλέπεις αναρτήσεις ενός πεθαμένου ανθρώπου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: