Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη για τη θεία της, Μαρία Μενεγάκη, η οποία έλαβε παράσημο από το Γαλλικό Ινστιτούτο ως Αξιωματούχος Γραμμάτων και Τεχνών.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Με αφορμή την σχετική ανάρτηση της παρουσιάστριας στα social media, οι συνεργάτες της θέλησαν να της πουν τα συγχαρητήριά τους, με την Ελένη Μενεγάκη να μιλά με τα πιο όμορφα λόγια για το πολυαγαπημένο της πρόσωπο.

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη


«Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, έχω γνωρίσει εκατοντάδες μαθητές που πέρασαν από τα χέρια της θείας μου και όλοι μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Έχω αισθανθεί εξαιρετικά περήφανη γιατί είμαστε το ίδιο αίμα. Είναι αδελφή του πατέρα μου, τον οποίο τον έχω χάσει από 2,5 χρονών και είναι γνωστό. Καλώς ή κακώς -υπέροχο για εμένα- μοιάζουμε πάρα πολύ. Ακόμα και στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου, με ρωτούσαν αν είναι θεία μου», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και στην Ελεονώρα Μελέτη, όταν ανεβάζω κάτι με τη θεία μου, πάντα θα γράψει από κάτω ότι ήταν η εξαιρετική της καθηγήτρια», πρόσθεσε η παρουσιάστρια για τα σχόλια στην ανάρτησή της.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε την συγκίνησή της. «Πήραμε μεγάλη ευχαρίστηση χθες όλοι όσοι είμαστε σε αυτή την οικογένεια. Αισθάνθηκα συγκίνηση όταν έκανε μια ξεχωριστή μνεία στον παππού μου, στον πατέρα της. Τα έχασα, έκλαιγα γιατί την άκουγα να λέει πόσο σημαντικό ήταν για εκείνη την εποχή η στήριξη του πατέρα της», παραδέχτηκε η παρουσιάστρια του Mega.