Η Μαρία Ματσούκα μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την γέννηση του γιου της, τη νέα της ζωή ως μητέρα αλλά και τον πρόσφατο γάμο της αδελφής της, Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Για το πρόβλημα υγείας και τις πρώτες στιγμές μετά τη γέννα ,η Μαρία Ματσούκα εξομολογήθηκε πως κυριάρχησε η αγωνία, όταν το μωρό της χρειάστηκε να μείνει για λίγο στη θερμοκοιτίδα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ματσούκα

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος πολύ σύντομα έμαθα ότι έχω διαβήτη κύησης και μάλιστα σε επικίνδυνη μορφή. Μόλις μπήκα στον μήνα μου ήρθαν οι πόνοι και γέννησα. Το παιδί βγήκε 2.400 και έπρεπε να μπει θερμοκοιτίδα για να τρέφεται σωστά. Είχα αγωνία. Βγήκα από το μαιευτήριο και την επόμενη μέρα γύρισα και τον πήρα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ματσούκα.

Μιλώντας για τον γάμο της αδελφής της και την αναπαραγωγή στο διαδίκτυο: «Έχουμε πάθει πια μια εμμονή όλοι με τα κινητά και είμαστε διαρκώς με ένα κινητό στο χέρι και χάνουμε την στιγμή χωρίς να καταγράφεται μέσα μας. Εγώ από τον γάμο της αδελφής μου, δεν έχω ούτε μία φωτογραφία», σημείωσε η Μαρία Ματσούκα και ανέφερε για τους νεόνυμφους: «Βέβαια και χάρηκα και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, εφόσον η αδελφή μου είναι ευτυχισμένη και ο Πέτρος Κόκκαλης», είπε η Μαρία Ματσούκα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha.