Στο κανάλι του Fipster στο Youtube βρέθηκε καλεσμένος ο Good Job Nicky. Με αφορμή τη συζήτηση για το το body positivity, τα κιλά και τον σωστό τρόπο διατροφής ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε πώς έχασε 22 κιλά.

Όπως εξομολογήθηκε, ο Good Job Nicky η απώλεια των κιλών ήρθε μέσα από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Όσα είπε ο Good Job Nicky



«Είχα πάθει ψευδοσδυσφαγία. Η ψευδοδυσφαγία είναι ο φόβος της κατάποσης και έτσι έχασα 22 κιλά. Είχα φτάσει 65 κιλά, αν σας δείξω φωτογραφία δεν θα το πιστεύεται. Μου συνέβαινε από τις κρίσεις πανικού, είναι ότι χειρότερο», ανέφερε συγκεκριμένα ο Good Job Nicky.

«Μεγάλωσα σωστά και με αυτοπεποίθηση γιατί με μεγάλωσε η Σοφία και ο Γιάννης και όχι η Αλιμπέρτη και ο Πάριος. Τα πιο πολλά μπράβο μου έχει πει ο εαυτός μου, ούτε η μητέρα μου ούτε ο πατέρας μου».

«Όλοι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτό που είμαστε. Η γενιά μου χρειάζεται λίγη εσωστρέφεια και παραπάνω συζήτηση με τον εαυτό μας. Η καριέρα στο εξωτερικό δρομολογείται και αυτή τη στιγμή είμαι με το ένα πόδι εκεί. Το νέο μου τραγούδι έχει τίτλο ”Video tape” και θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου», είπε ο Good Job Nicky σε πρόσφατη συνέντευξή του.