Για το μεγαλύτερο δώρο που αποφάσισε να κάνει 25 χρόνια πριν στον εαυτό της, έκανε λόγο στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια,  Ελεονώρα Μελέτη, που έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές για το πόσο σημαντικό ρόλο έχει παίξει η ψυχοθεραπεία στη ζωή και την εξέλιξή της, με αφορμή το νέο της podcast, αναφέρεται σε όσα την οδήγησαν στον δρόμο της αυτογνωσίας αλλά και όσα ανακάλυψε μέσω αυτής.

Αναλυτικότερα, η ανάρτηση:

«Χριστούγεννα. Εποχή των δώρων. Έχεις σκεφτεί τι δώρο θα κανείς στον εαυτό σου; Τα Χριστούγεννα του 1998 εγώ έκανα το σπουδαιότερο δώρο στον πολύτιμο εαυτό μου. Το δώρο της αυτογνωσίας /ψυχοθεραπείας. Δεν είχα «κάτι». Αλλά τελικά είχα τόσα. Να μάθω, να ανακαλύψω, να κατανοήσω.

Για να πας σε ψυχολόγο σαφώς η αφορμή μπορεί να είναι η αδυναμία μας να διαχειριστούμε ένα γεγονός κι είναι θαρραλέο
να το αναγνωρίζουμε και να ζητάμε βοήθεια. Πολλές φορές όμως αρκεί να έχουμε ως κίνητρο να θέλουμε απλά να γνωρίσουμε καλύτερα τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ποιος είσαι; Μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα? Μια ζωή παλεύουμε να καταλάβουμε τον κόσμο και τους άλλους αλλά στο τέλος της ημέρας δεν γνωρίζουμε καν ποιοι είμαστε εμείς στ’ αλήθεια. Δεν είμαστε μόνον η εικόνα μας. Είμαστε πρωτίστως η ψυχή μας. Αυτά τα Χριστούγεννα τόλμησε να δεις μέσα σου και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δεις μέσα από σένα ολόκληρη τη ζωή» στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη.