Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για ακόμη μια φορά για τον Άγιο Δομίνικο και τις ανάγκες του Survivor, ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.


Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως φέτος, η κόρη του Βαλέρια, που πλέον είναι τριών ετών, θα πάει νηπιαγωγείο στη Δομινικανή Δημοκρατία.

«Η κόρη μου θα έρθει στον Άγιο Δομίνικο. Έχουμε βρει και ένα νηπιαγωγείο στο οποίο μιλάνε αγγλικά. Θα πάει πρώτη φορά φέτος. Τώρα τι γλώσσα θα μιλάει όταν γυρίσουμε πίσω, είναι ένα άλλο θέμα. Της αρέσει η ιδέα απλά εκεί δεν έχει πολλά παιδάκια να παίξει. Έχει κάποια τουρκάκια. Έχουν φέρει κι άλλοι τα παιδιά τους, παίζουν όλα μαζί, έχει πλάκα. Τα μεγάλα παιδιά θα έρθουν κάποια στιγμή στις διακοπές του Πάσχα και σίγουρα θα έρθει και ο Ατζούν να μου πει “πάρε μια εβδομάδα Off γιατί θέλω να παίξω παιχνίδια”. H κόρη μου τώρα κοντεύει τριών ετών» είπε ο Γιώργος Λιανός.


Survivor – Λιανός: Οι αλλαγές, οι νέοι κανόνες, τα συμβούλια και... η χρηματική ποινή


Mίλησε για το νέο κύκλο του survivor που κάνει πρεμιέρα 7 Ιανουαρίου και έδωσε μερικές λεπτομέρειες για τους παίκτες και τις αλλαγές θα δούμε.

Αρχικά ανέφερε o  Γιώργος Λιανός: «Στο θέμα των Διασήμων δεν ανακατεύομαι καθόλου, το μόνο που έκανα, είναι ότι βρήκα τον Τζέιμς στο πάρκινγκ και τον έστειλα να μιλήσει».

Και πρόσθεσε o Γιώργος Λιανός: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το κάστινγκ των Μαχητών. Για κάθε παίκτη που δεν συνέχιζε στο επόμενο βήμα ήταν ένας βαθύς αναστεναγμός, έλεγες “όχι αυτός”. Έχει όλο το φάσμα, έχει ωραίους χαρακτήρες, καλούς αθλητές».

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τις αλλαγές: «Η αλήθεια είναι ότι οι συμφωνίες μεταξύ κυρίων μας βγήκαν λιγάκι ξινές, οπότε θα προσπαθήσουμε να το προφυλάξουμε».


Και τόνισε o Γιώργος Λιανός: «Νομίζω ότι έχει γίνει μια συμφωνία που μας καλύπτει σε περιπτώσεις παραβάσεων. Οι αποχωρήσεις των παικτών δεν θα είναι όπως γνωρίζουμε τόσα χρόνια, αλλάζουν πολλά πράγματα».

Μάλιστα τόνισε o o Γιώργος Λιανός: «Είναι κοντά στη λογική του αμερικανικού, του κλασσικού Survivor που οι παίκτες θα πρέπει να καταλήγουν σε μία αγωνιστική δοκιμασία για να δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει, αλλά μέχρι να φτάσουμε στους τελικούς υποψήφιους προς αποχώρηση, θα περάσουν πολλές διαδικασίες που μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα κι αυτό, είναι κάτι που με χαροποιεί πάρα πολύ. Συμβούλια θα έχουμε κανονικά και ασυλία. Αφού βγουν οι υποψήφιοι από την ψηφοφορία θα καταλήγουν σε μια δοκιμασία».


Και πρόσθεσε: «Ενδέχεται με κάποιον τρόπο να συμμετέχει το κοινό. Εμείς θέλουμε το παιχνίδι να επιστρέψει στην αρχική του μορφή. Ήταν πάντα δίκαιο, οι παίκτες του αμερικάνικου στις 40 μέρες ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν όλους τους κανόνες, όταν έρχεσαι για 6 μήνες, είναι φυσικό να μπεις στον πειρασμό».