Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε η Ελένη Βιτάλη.

Η Ελένη Βιτάλη, λίγο πριν την πρεμιέρα της στη νυχτερινή Αθήνα, μιλά στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την αρχή της καριέρας της.

Δείτε ακόμη: Ελένη Βιτάλη - "Δεν ξέρω να βγάλω λεφτά από την τράπεζα, ούτε το ΑΦΜ μου"

Το παιδί μου δεν έχει φάει ποτέ ξύλο

«Οι γονείς μου ποτέ δεν μου χάλασαν χατίρι σε τίποτα. Έγινα μητέρα στα 21. Δεν ήταν δύσκολο, γυρνούσα από τη δουλειά κι έπλεκα ζιπουνάκια του γιο μου και μετά πήγαινα ξανά στη δουλειά. Ο άντρας μου βοηθούσε πολύ στο μεγάλωμα του παιδιού, δεν υπήρχε μαμά και μπαμπάς. Το παιδί μου δεν έχει φάει ποτέ ξύλο» είπε η Ελένη Βιτάλη.

Πηγαίναμε μια ζωή στην αστυνομία

Όπως είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια, τσακωνόταν με ξένο κόσμο όταν έβλεπε ότι χτυπούσαν τα παιδιά τους. «Πηγαίναμε μια ζωή στην αστυνομία. Όταν βλέπω βία σε γατάκι, σε παιδάκι, σε οτιδήποτε, ορμάω, δεν μπορώ να κρατηθώ».

Δεν ήμουνα ποτέ σέξι

Η ίδια, όπως είπε, δεν έχει δεχτεί ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού «γιατί δεν ήταν ποτέ σέξι», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου την έπεφταν όταν ήμουν μικρή γιατί φόραγα πολύ μίνι, αλλά στη δουλειά ποτέ. Η απώλεια της μαμάς και του μπαμπά μου με σακάτεψαν, μου στοίχησαν πολύ. Ο εγγονός μου θα ακολουθήσει τη μουσική, είναι οικογενειακή υπόθεση, δεν μπορείς να το αποφύγεις. Αν έδινα ένα τίτλο στη ζωή μου θα ήταν "δόξα τω θεώ"» είπε κλείνοντας η Ελένη Βιτάλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: