Το «MEGA Καλημέρα» παρευρέθηκε στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου.

Η βραδιά είναι μοναδική

«Θα προσπαθώ να βρίσκω καλύτερα τραγούδια από αυτά που έχω τραγουδήσει. Η βραδιά είναι μοναδική γιατί βρίσκεται η κόρη μου μαζί. Έκανα μεγάλη θυσία, δεν πήγα στην γιορτή της κόρης για να είμαι εδώ. Ελένη μου, σε αγαπώ πολύ», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Ηλίας Γκότσης: Με έχουν φλερτάρει μπροστά στην κοπέλα μου

Καλεσμένος ήταν και ο πρώην παίκτης ριάλιτι, Ηλίας Γκότσης.
«Αγαπημένο τραγούδι του Ρέμου “Η νύχτα δυο κομμάτια”. Λογικό δεν είναι να με ζηλεύει η κοπέλα μου; Όχι όμως υπερβολές. Με έχουν φλερτάρει μπροστά στην κοπέλα μου. Δεν χάρηκε. Eίχα προσπαθήσει να κάνω σχέση που προέκυψε από social media άλλα δεν προχώρησε», ανέφερε αρχικά.

«Σε πάνελ μόνο καλεσμένος θα πήγαινα. Δεν έχω πρόταση για το survivor μάλλον έσβησαν τον αριθμό μου. Θα ήταν πολύ κάλος στο survivor ο Αχιλλέας Μπέος. Δεν θα ξαναδώ το survivor. Ας πάει ο Τάιλερ στην ίδια ομάδα με τον Μπέο, αν μπει στο παιχνίδι. Κακώς δίνεται βήμα σε ανθρώπους που είναι κατά των γάμων ομοφύλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας», συμπλήρωσε ο Ηλίας Γκότσης.

Γιώργος Σαμπάνης: Δεν νιώθω άνετα στην τηλεόραση

Ο Γιώργος Σαμπάνης, που έχει γράψει τραγούδια για τον βραβευθέντα τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, αλλά και στο πού θα αφιέρωνε κάποια τραγούδια του.

«Δεν θα σας πω ποιο τραγούδι αφιερώνω στην κοπέλα μου, αυτά είναι προσωπικά θέματα. Δεν νιώθω άνετα στην τηλεόραση, δεν μου αρέσει. Του Αντώνη Ρέμου του γράφω τραγούδια, στο fame story τον είδα τρεις φορές. Θα ήθελα να γράψω τραγούδι στην Χαρούλα Αλέξιου. Μπορεί να έγραφα τραγούδι σε τράπερ. Δεν θα ασχολιόμουν με την πολίτικη», σημείωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης Γιώργος Σαμπάνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-Antonis-Remos-aponomi-xrysou-diskou-1
1-Antonis-Remos-aponomi-xrysou-diskou-2
1-Antonis-Remos-aponomi-xrysou-diskou-3
1-Antonis-Remos-aponomi-xrysou-diskou-4