Αποκλειστικές δηλώσεις στο Πρωινό Σουσού έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο αεροδρόμιο καθ’ οδόν για την Κύπρο όπου ολοκληρώνει τα φετινά γυρίσματα για τη Γη της ελιάς.


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας για τον ερχομό του παιδιού του με τη Δήμητρα Βαμβακούση που είναι θέμα εβδομάδων είπε: «Είναι σπουδαίο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι εκείνη τη μέρα».

Για το μωρό


«Είμαστε στην τελική ευθεία και είναι καλό να είμαστε μαζί. Γνωρίζουμε το φύλο αλλά θα θέλαμε μέχρι τη γέννα να το κρατήσουμε για μας», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Για το Survivor

«Η πόρτα έχει κλείσει γιατί το Survivor έχει διαφοροποιηθεί και εγώ κάνω κάτι διαφορετικό που απαιτεί να είσαι και προσηλωμένος και συνεπής. Μια φορά καλά είναι. Τα γυρίσματα είναι λίγο απαιτητικά, χαίρομαι που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή τη σειρά για τρίτη σεζόν και είμαι μέρος αυτής, γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους. Χαίρομαι που εδώ και 6 χρόνια ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μου στην υποκριτική, είναι μια συνεχής προσπάθεια, να είμαστε γεροί», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.