Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λάσπα μίλησε η Νίκη Κάρτσωνα .

Η πρώην εστεμμένη των ελληνικών καλλιστείων, Νίκη Κάρτσωναπου τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και την Καλαμάτα, περιγράφει τις αναμνήσεις της από τα χρόνια του μόντελινγκ, τις διαφορές με το σήμερα και τους στόχους που θέτει για το μέλλον.

Οι δηλώσεις της Νίκης Κάρτσωνα

«Είμαι ευγνώμων που εγώ και η οικογένειά μου έχουμε την υγεία μας, που έχω τη δουλειά μου και έναν καταπληκτικό σύντροφο. Μεγαλώνοντας ο στόχος μου είναι να απλοποιήσω κι άλλο τη ζωή μου, γιατί πιστεύω ότι έτσι μόνο ηρεμεί η ψυχή σου. Εύχομαι μέσα στο ’24 να καταφέρω να μετακομίσω μόνιμα στην Καλαμάτα», εξομολογείται η Νίκη Κάρτσωνα.

«Λείπω από το πατρικό μου από τα 11 μου. Τα τελευταία χρόνια έχω γίνει λίγο πιο ευγνώμων, λέω στον εαυτό μου: ρε Νίκη, καλά τα κατάφερες. Ξεκίνησα από την επαρχία και ξαφνικά κάποια στιγμή όλη η Ελλάδα γνώριζε την Κάρτσωνα. Είχα όμως φοβερές ανασφάλειες, ήμουν στα εξώφυλλα των περιοδικών σχεδόν κάθε εβδομάδα», παραδέχεται στη συνέχεια το κορυφαίο μοντέλο Νίκη Κάρτσωνα.

«Στη δεκαετία των 30 μπαίνεις σε ένα τούνελ και λες «πρέπει να κάνω κάποια πράγματα». Στα 40 βγαίνεις από αυτό το τούνελ και λες «πρέπει να με συναντήσω». Η ωραία ψυχή της γυναίκας «γράφει» στο πρόσωπο», επισημαίνει η Νίκη Κάρτσωνα στην κάμερα του MEGA.

«Έχουμε χάσει λίγο την ουσία. Είμαστε followers και όχι leaders. Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας να είναι leaders του εαυτού τους. Δεν ξέρω τι έπαθε η γενιά μας στην πορεία και το «έχασε» και στον ρόλο του γονέα δεν τα καταφέραμε. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι ο γιος μου να είναι χαρούμενος, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά εκεί έξω», εξομολογείται κλείνοντας η Νίκη Κάρτσωνα.